0
(0)

Copiii, părinții și bunicii sunt așteptați pe Aleea Cosmonauților si la Scena de lângă lac, la spectacolul extraordinar prezentat de o parte dintre premiantii ediției precedente, un spectacol colorat și plin de bucurie susținut de copiii din cadrul Atelierelor de Canto, Balet, Chitară, Gimnastică ritmică și Arte Marțiale.

Talentații copii din cadrul Atelierelor de Arte plastice, Mozaic, Mâini Măiestre și Icoane pe sticlă au pregătit o Expoziție cu cele mai frumoase lucrări realizate în cadrul ediției anterioare, iar activitatea celorlalte Ateliere va fi ilustrată printr-o Expoziție de fotografii care surprind momente din cadrul cursurilor. De asemenea, organizatorii au pregătit pentru cei mici Ateliere de pictură pe ceramică și face painting, precum și alte surprize.

În cadrul deschiderii din acest an ne vor fi alături invitați speciali: profesorul Alexandru Mironov și echipa redacției Știință & Tehnică, alături de care vom lansa începand cu această ediție un nou Atelier – Atelierul de Știință și tehnică, în cadrul căruia vom descoperi misterele lumii si ale universului și despre care veți afla mai multe detalii pasionante în cadrul evenimentului nostru.

În continuarea programului de deschidere, „bobocii” Pepinierei de talente vor fi invitați să planteze într-un gest simbolic 400 de copaci în Parcul Titan – Parcul Artelor împreună cu invitații speciali ai acestei ediții, iar seara se va încheia cu un Concert Extraordinar susținut de Smiley si Feli Donose, incepand cu orele 19:00.

De luni, 17 octombrie, vor începe cursurile celei de-a V-a ediții a Programului Pepiniera de talente, program ce oferă copiilor din Sectorul 3 o oportunitate de a-și descoperi, cultiva și îmbunătăți calitățile vocaționale și de a-și îndeplini aspirațiile. În cadrul Programului participă 34 de unități de învățământ de pe raza Sectorului 3, iar cursurile sunt susținute de peste 70 de instructori profesioniști, care instruiesc anual peste 8.000 de cursanți înscriși la cele 15 Ateliere din cadrul Programului: teatru, arte plastice, scriere creativă, canto, dans sportiv, balet clasic, baschet, gimnastică ritmică, şah, arte marţiale, pian, chitară, vioară, violoncel, iar, începând de anul acesta, noul Atelier de Știință și tehnică realizat în parteneriat cu Revista Știință & Tehnică.

Programul este realizat de Primăria Sectorului 3 prin Centrul Cultural Casa Artelor Sector 3 și finanțat de Consiliul Local al Sectorului 3. Cursurile programului Pepiniera de talente sunt oferite în mod gratuit tuturor elevilor din clasele I-VIII din Școlile Sectorului 3. Programul se desfășoară în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti și Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 3.

Concept eveniment – Alice Barb
Coordonator – Andreea Rotaru
Prezentator – Eveline Pauna

pepiniera-de-talente-stiinta-tehnica-1

Cât de util a fost acest articol pentru tine?

Dă click pe o steluță să votezi!

Medie 0 / 5. Câte voturi s-au strâns din 1 ianuarie 2024: 0

Nu sunt voturi până acum! Fii primul care își spune părerea.

Întrucât ai considerat acest articol folositor ...

Urmărește-ne pe Social Media!

Ne pare rău că acest articol nu a fost util pentru tine!

Ajută-ne să ne îmbunătățim!

Ne poți spune cum ne putem îmbunătăți?