0
(0)

Săptămâna aceasta are loc cea de-a doua ediţie a UX Bucharest, prima conferinţă de acest fel din Europa de Est, care se desfășoar[ în perioada 3-6 octombrie 2017, la Hotel Sheraton.

Participanţii – specialişti în UX Design, Customer Experience, Product Management şi nu numai – sunt aşteptaţi pentru ceva mai mult decât o conferinţă, pentru o experienţă in care vor avea parte de trei zile de workshop-uri super interesante şi o zi întreagă de prezentări susţinute de specialişti de top din industrie.

Cele 3 zile de workshop-uri desfăşurate în perioada 3-5 octombrie încep de la ora 9:00 dimineaţa şi dureaz[ până la ora 17:00, timp în care participanţii vor porni în adevărate călătorii de descoperire şi aprofundare a zonelor de Customer Experience (CX) şi User Experience (UX). Aceștia sunt aşteptaţi de la ora 8:00 dimineaţa pentru înregistrare, cafea caldă şi networking.

În ziua de 3 octombrie sunt două serii de workshop-uri dedicate Customer Experience (CX) susţinute de Adrian Swinscoe şi Fred Montijn, ambii consultanți și facilitatori cu experiență.

Informații extrem de utile vor fi dezvăluite participanților în zilele de 4 şi 5 octombrie, zile în care vor fi câte trei track-uri de workshop-uri dedicate User Experience (UX) susţinute de facilitatorii Gregg Bernstein, Giulia Calabretta, Cennydd Bowles, Juho Paasonen, Andre Jay Meissner, Jared Spool şi Dana Chisnell, toți fiind nume sonore în industria de UX Design.

Cât despre ziua de 6 octombrie, aceasta va fi dedicată în întregime mult-așteptatei conferinţe a cărei scenă va fi ocupată de speakeri internaţionali cu notorietate in UX si CX. Printre aceștia se numără Phil Clevenger (Design Director Adobe), Andy Budd (CEO Clearleft), Jonah Becker (VP of Design Fitbit) cât şi o mare parte dintre facilitatorii workshop-urilor.

Programul începe la ora 9:00 dimineaţa şi se termină la ora 18:30, participanţii având ocazia să afle informatii prețioase despre cele mai noi trend-uri din UX, dar și să interacţioneze cu aceşti giganţi ai industriei. La fel ca în zilele de workshop-uri, publicul este așteptat de la ora 8:00 dimineaţa pentru înregistrare, networking și, desigur, cafea și croissante calde.

UX Bucharest 2017 – “Experiences never end!”

Mai multe informaţii puteţi găsi pe: http://2017.uxbucharest.com/

 

Iniţiativa şi organizarea acestui eveniment aparţin Asociaţiei Române de User Experience Design, organizaţie non-guvernamentală care îşi propune să promoveze şi să susţină dezvoltarea practicii de User Experience Design în România.

Asociaţia Română de User Experience Design este în parteneriat educaţional cu Interaction Design Foundation, organizaţie de renume din Danemarca, care susţine ridicarea nivelului de educaţie şi profesionalism în User Experience Design, la nivel global.

 

Parteneri principali: Adobe, ING.

Sponsori: Delgaz Grid, E.ON, Fitbit.

Suporteri: ANIS, Grapefruit, IBM, Lagom, Startarium, Tech Hub, TEDx Eroilor, The Institute.

Partener educaţional: Interaction Design Foundation.

Partener al conferinţei: Radio Guerrilla

Parteneri media: IQads, Bursa, Smark, Ctrl-d, UXPA, Stiinta si tehnica, Cariereonline, Times New Roman, Thetrends, Widemagazine, Gazeta de stiri, Canal33, Business review, Cariereonline, Cristianiosub.com, PRwave, Ziare, Business24, The Romania Journal.

Cât de util a fost acest articol pentru tine?

Dă click pe o steluță să votezi!

Medie 0 / 5. Câte voturi s-au strâns din 1 ianuarie 2024: 0

Nu sunt voturi până acum! Fii primul care își spune părerea.

Întrucât ai considerat acest articol folositor ...

Urmărește-ne pe Social Media!

Ne pare rău că acest articol nu a fost util pentru tine!

Ajută-ne să ne îmbunătățim!

Ne poți spune cum ne putem îmbunătăți?