0
(0)

Competiția Java pentru Universități – Dezvoltarea aplicațiilor Java pentru Oracle Database se află la a doua ediție și este organizată de ADFABER și sponsorizată de Oracle Academy. Acest concurs național se adresează studenților pasionați de programare care doresc să-și dezvolte aptitudinile și cunoștințele de programare Java în activități competitive.

Toți studenții pasionați de tehnologie și programare sunt invitați să își formeze echipa (doi studenți și un profesor ce poate consilia activitatea) și să se înscrie în competiție până pe 31 martie 2017. Proiectul reprezintă o aplicație web/mobile ce folosește Oracle Database și respectă tema Smart City – modul în care tehnologia ușurează viața de zi cu zi, transformând orașul în care locuim într-unul inteligent.

Mai multe detalii pe javacompetition.adfaber.org

În cazul în care se încadrează în cerință, studenții pot participa cu proiectul de licență sau proiectul de an. Acesta trebuie trimis până pe 30 aprilie 2017 pe adresa de mail java@adfaber.org pentru a intra în cursa pentru premiile în valoare de aproximativ 10.000 de lei!

Studenții smart transformă orașul într-un Smart City – participă și tu!

Cât de util a fost acest articol pentru tine?

Dă click pe o steluță să votezi!

Medie 0 / 5. Câte voturi s-au strâns din 1 ianuarie 2024: 0

Nu sunt voturi până acum! Fii primul care își spune părerea.

Întrucât ai considerat acest articol folositor ...

Urmărește-ne pe Social Media!

Ne pare rău că acest articol nu a fost util pentru tine!

Ajută-ne să ne îmbunătățim!

Ne poți spune cum ne putem îmbunătăți?