0
(0)

Agenția Spațială Română (ROSA) invită comunitatea aerospațială din România să participe la cea de-a șasea ediție a Conferinței Consiliului Societăților Aerospațiale Europene (CEAS), care va avea loc în perioada 16-20 octombrie 2017 la Palatul Parlamentului din București, România.

AICI DETALIILE CONFERINȚEI CEAS 2017

Cea de-a șasea Conferință CEAS are ca scop promovarea unor noi viziuni și tendințe în domeniul aeronauticii și științei și tehnologiei spațiale, organizate sub tema „În ce Direcție se Îndreaptă Domeniul Aerospațial European?”. Conferința va reuni actorii principali ai acestui domeniu pentru a schimba idei despre cele mai noi progrese legate de domeniile aerospațial și aeronautic la nivel european.

Obiectivele principale ale conferinței sunt următoarele:

  • să aducă aeronautica și știința și tehnologia spațială europeană la cel mai înalt nivel;
  • să dezvolte colaborări științifice între cercetătorii și inginerii specializați în aeronautică și științe spațiale din Europa;
  • să faciliteze interacțiunea dintre actorii principali ai acestor domenii;
  • să încurajeze participarea tinerilor și absolvenților la un eveniment major european;
  • să parcurgă etapele principale pentru a transforma Conferințele CEAS într-un Congres Aerospațial European.

 

Ediția din 2017 din România este organizată de Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare Turbomotoare COMOTI și de Asociația Aeronautică și Astronautică a României în numele Consiliului Societăților Aerospațiale Europene (CEAS). Președintele Agenției Spațiale Române (ROSA), Dr. Marius-Ioan Piso, face parte din Consiliul Executiv al Conferinței.

CEAS este o asociație internațională non-profit, ce are ca scop facilitarea unui cadru în care societățile aerospațiale din Europa să poate lucra împreună. Aceasta include 14 societăți aerospațiale europene și un institut de cercetare rusesc, ce reunesc peste 35.000 de membri.

 

Cât de util a fost acest articol pentru tine?

Dă click pe o steluță să votezi!

Medie 0 / 5. Câte voturi s-au strâns din 1 ianuarie 2024: 0

Nu sunt voturi până acum! Fii primul care își spune părerea.

Întrucât ai considerat acest articol folositor ...

Urmărește-ne pe Social Media!

Ne pare rău că acest articol nu a fost util pentru tine!

Ajută-ne să ne îmbunătățim!

Ne poți spune cum ne putem îmbunătăți?