0
(0)

Conferința Națională CIO Council Romania, organizată de către Asociația Directorilor de IT și Comunicații din România – “CIO Council” și Revista CARIERE, va avea loc în 26 martie 2019, la Hotel Radisson Blu din București.

Ajunsă la a 7-a ediție, Conferință Națională CIO Council România, un eveniment exclusivist dedicat comunității de CIOs/Head of IT, oferă participanților o platforma unică de discuții și schimb de experiențe, un forum transparent de identificare și soluționare a problematicilor reale ale CIOs și ale departamentelor IT alături de membrii asociației și de comunitatea de CIO.

Asociația Directorilor de IT și Comunicații din România “CIO Council”, propune comunității IT și de business dezbaterea subiectului Inteligenței Artificiale și aplicabilitatea lui în mediul de afaceri, în strategiile de protecție cibernetică dar și în sferele educației, inovației și R&D, în cadrul conferinței anuale a membrilor asociației.

„Inteligență Artificială, Machine Learning, Computer Vision și alte trenduri IT modifică radical industriile, afacerile și societatea în general, poziționând din nou rolul CIOs și al departamentelor IT în fruntea procesului global de Transformare Digitală și consolidand rolul strategic al CIO în organizații Potențialul transformational enorm al Inteligenței Artificiale în procesele de business ale companiilor dar și în societate va fi analizat din toate unghiurile, transparent, în cadrul Conferinței Naționale CIO Council alături de experți din industrie”, a declarat Yugo Neumorni, președinte CIO Council.

Dr. Paul Vixie, Internet pioneer și membru al Internet Hall of Fame datorită contribuției la protocolul DNS (Domain Name System) și dezvoltarea tehnologiilor anti-spam, cel care a proiectat și dezvoltat mai multe extensii și aplicații ale protocolului DNS, autorul mai multor aplicații open source pentru Internet precum BIND 8, va fi prezent la București alături de comunitatea CIOs.

Elly van den Heuvel, secretar al Netherlands Cyber Security Council și dr. John Mc Carthy, reprezentant al British Computer Society Elite vor aduce perspectiva public-privată asupra fenomenului Inteligenței Artificiale în business, în societate și în educație.

Conferința Națională CIO Council va reuni și în acest an peste 200-250 de participanți: CIOs, Head of IT, COOs, CTO, IT professionals alături de membri ai comunității de afaceri.

Asociația Directorilor de IT și Comunicații “CIO Council” reprezintă România în cadrul asociației pan-europene European CIO Association – EUROCIO începând din 2017.

EUROCIO este o asociație non-profit înregistrată în Bruxelles și are în componentă peste 1000 de membrii din 16 țări europene care reprezintă peste 700.000 de angajați din domeniul IT. EuroCIO este unică entitate care reprezintă funcția CIO în fața autorităților europene.

Asociația Directorilor de IT și Comunicații „CIO Council” este o asociație non profit, voluntară și independentă față de furnizorii de servicii și soluții IT, care reunește un grup important de CIOs și foști CIOs din România.

Speakeri confirmați în acest moment:

  • Dr. Paul Vixie – Internet pioneer, membru al Internet Hall of Fame;
  • Elly van den Heuvel-Davies – Secretar al Netherlands Cyber Security Council;
  • Dr. John Mc Carthy – reprezentant British Computer Society Elite;
  • Mihaela Cristescu – WiFi & Analytics Product Manager, Orange România;
  • Aurel Nețin – General Manager, Lenovo România;
  • Lucian Butnaru – General Manager, Cegeka România;
  • Roxana Ionescu – Partner, Head of Data Protection practice, NNDKP;
  • Martin Vaross – Partner, Consulting, Mazars;
  • Gabriel Voicilă – Partener, Servicii de Consultanță în Tehnologie, PwC România;
  • Moderatori: Mircea Modran – CIO Council Member și Bogdan Tudor, Vice-president CIO Council.

Întreaga Conferință va fi moderată de către Yugo Neumorni, Președinte CIO Council România și Director IT&C, Hidroelectrica.

Printre principalele teme de dezbatere se numără:

· Top 10 tendințe digitale pentru anul 2020. Cum va arăta viitorul?

· Care este rolul CIO-ului în economia bazata pe AI?

· Consolidarea afacerii prin AI, machine learning, robotică și imprimarea 3D

· Indroducerea Robotizării automate a proceselor (RPA) pentru optimizarea proceselor de afaceri

· Viitorul Aplicațiilor de Business Intelligence se bazează pe AI și Machine Learning

· Cum să implementați un sistem de tip AI pentru apărarea securității cibernetice în compania dvs.?

· Provocări în domeniul securității cibernetice în lumea AI

· Confidențialitatea datelor. O schimbare culturală majoră.

· Securitate cibernetică pentru SCADA și sisteme de control industrial

· Secretul tehnologiei blockchain

· Forța de muncă digitală. Poate AI să înlocuiască forța de muncă?

· Atragerea și păstrarea talentelor într-un ecosistem digital

· Este gata sistemul educațional să susțină tehnologia inovării?

Mai multe informații despre speakeri, agenda și înregistrare puteți găsi pe site-ul evenimentului: www.cioconference.ro.

Cât de util a fost acest articol pentru tine?

Dă click pe o steluță să votezi!

Medie 0 / 5. Câte voturi s-au strâns din 1 ianuarie 2024: 0

Nu sunt voturi până acum! Fii primul care își spune părerea.

Întrucât ai considerat acest articol folositor ...

Urmărește-ne pe Social Media!

Ne pare rău că acest articol nu a fost util pentru tine!

Ajută-ne să ne îmbunătățim!

Ne poți spune cum ne putem îmbunătăți?