0
(0)

Timp de două zile (23-24 martie), echipele de Resurse Umane ale Groupe Renault România invită candidaţii la cel mai mare târg de carieră, Angajatori de Top, desfăşurat la Bucureşti. În funcţie de postul vizat, aceştia  pot avea experienţa unui prim interviu cu specialişti ai companiei chiar în standul din cadrul evenimentului.

Continuăm să recrutăm şi să atragem talente. Anul trecut, 1.000 de noi colegi s-au alăturat activităţilor Groupe Renault România. Succesul de care beneficiază produsele noastre în întreaga lume se datorează şi echipelor pe care le avem aici, în România. Suntem 17.700 şi ne antrenăm pentru viitor, punând pasiunea în centrul recrutărilor noastre.

Candidaţii de care avem nevoie, în plus de specializările şi experienţele necesare, trebuie să fie conduşi de  pasiunea pentru auto. Domeniu care se transformă cu viteză. Vehiculele viitorului vor fi hibride, electrice, conectate şi autonome.  Planul de recrutare în 2018 vizează atragerea a 850 de angajaţi noi. Inserţia profesională ne preocupă, iar relaţiile pe care le dezvoltăm cu cele 15 universităţi din ţară, sunt esenţiale în integrarea generaţiilor viitoare. 30% din cei 1800 de stagiari ai programului «Drive your Future», care au ales să cunoască, din perspectivă practică, Groupe Renault România, ne sunt astăzi colegi”, a declarat Dana Oprişan, director Resurse Umane.

Pentru activitatea de R&D, compania oferă oportunităţi de dezvoltare adresate inginerilor auto, cu profil educaţional tehnic. Candidaţii trebuie să aibă experienţă în concepţie şi dezvoltare proiecte (domeniul mecanică, elctrică/electronică, caroserie vehicul şi echipamente design). În plus, aceştia trebuie să fie utilizatori de aplicaţii informatice specifice industriei auto (CATIA, MATLAB, SIMULIK).

Serviciile de Business îşi consolidează echipele în activităţile de supply chain, post-vânzare şi studii de piaţă. Sunt căutaţi candidaţi cu experienţă în aceste domenii, care să fie în egală măsură şi buni utilizatori ai aplicaţiilor informatice, să aibă cunoştinţe de gestionare şi dezvoltare baze de date.

Pentru activitatea de Fabricaţie vehicule (platforma industrială de la Mioveni) compania caută specialişti cu profil tehnic, experienţă în automatizare şi audit performanţă industrială.

Cât de util a fost acest articol pentru tine?

Dă click pe o steluță să votezi!

Medie 0 / 5. Câte voturi s-au strâns din 1 ianuarie 2024: 0

Nu sunt voturi până acum! Fii primul care își spune părerea.

Întrucât ai considerat acest articol folositor ...

Urmărește-ne pe Social Media!

Ne pare rău că acest articol nu a fost util pentru tine!

Ajută-ne să ne îmbunătățim!

Ne poți spune cum ne putem îmbunătăți?