5
(1)

Integrator de soluții profesionale 3D din România, CAD WORKS lansează cea mai recentă inovație HP Inc. – o nouă gamă de imprimante 3D care generează obiecte de calitate, cu cheltuieli minime și mai puține emisii de CO2.

Tehnologia din spatele HP Multi Jet Fusion permite atât producția în masă a pieselor finite, cât și crearea unor prototipuri complexe, într-un timp scurt. Astfel, este încurajată inovația și competitivitatea. Imprimantele 3D din seria 5200 pot produce până la 800 de piese pe săptămână, în funcție de complexitatea acestora. Cea mai avansată soluție HP de imprimare 3D pentru materiale plastice, HP Jet Fusion 5200 Series, poate fi folosită în arii extinse de activitate (industria aeronautică și auto, producție de componente electronice și bunuri de larg consum, medicină, cercetare și educație). Printre atuurile sale se numără creșterea productivității, acuratețea și eficiența producției, în volum mare de produse.

Dincolo de beneficiile logistice (timp de imprimare unic previzibil și consecvent, flux de lucru simplificat, software care oferă monitorizare la distanță, în timp real, notificări, rapoarte și istoric), noile imprimante asigură și o amprentă redusă de carbon. 

Imprimantele 3D folosesc materiale reutilizabile din industria de top, de la plastic rigid sau flexibil până la metal, pentru sustenabilitatea producțiilor

Totodată, compania HP Inc. a dezvoltat o rețea de parteneri, HP Digital Manufacturing Network, cu sprijinul cărora să creeze materiale și soluții de înaltă calitate, adaptate la nevoile și cerințele clienților. Siemens și BASF sunt printre partenerii care au decis să se alăture rețelei și să colaboreze cu HP pentru a accelera adopția noii tehnologii de fabricație digitală.

,,Lansarea noii serii de imprimante 3D înseamnă noi oportunități, nu doar la nivel de creștere a productivității și a eficienței companiilor, ci și în termeni de inovație. Aducem partenerilor noștri tehnologia necesară, facilitând tranziția către industria 4.0 și contribuim, piesă cu piesă, la un viitor în care oamenii au acces la produse care le pot schimba viața considerabil în bine”, a declarat Claudiu Bîrlogeanu – Managing Director – CAD WORKS .

Inimi artificiale create cu imprimante 3D în laboratoul Spitalulului pentru copii Rady, San Diego, SUA

,,Astăzi, la HP Customer Welcome Center din București, am lansat în România ceea ce HP numește <<cea de-a 4-a revoluție industrială>>. Primul pas în această lansare este concretizat prin deschiderea canalului comercial în România pentru vânzarea echipamentelor și soluțiilor HP 3D Printing, echipamente care au la bază tehnologia proprietară HP MultiJetFusion. HP 3D Printing se adaugă astfel portofoliului curent de soluții și echipamente IT de tipul calculatoarelor personale și echipamentelor de imprimare și scanare format A3 și A4, unde HP este deja principalul furnizor de soluții agregate și servicii aferente acestora (Managed Print Services și Device As A Service).

Pentru acest pas extrem de important pentru HP în România, am selectat un partener HP specializat în vânzarea de soluții și echipamente 3D industriale: Cadworks. Le mulțumesc partenerilor noștri de la Cadworks pentru interesul și încrederea manifestate în comercializarea și implementarea acestor soluții IT și îmi exprim convingerea că vom reuși împreună să concretizăm într-un timp cât mai scurt oportunitățile și interesul manifestat de clienții din România în ultimii 2-3 ani pentru aceste echipamente de imprimare 3D HP.

În anul financiar 2020, ne propunem să continuăm traiectoria crescătoare a business-ului înregistrată în ultimii 4 ani de la înființarea reprezentanței HP Inc în România. De asemenea unul dintre principalele obiective rămâne dezvoltarea prezenței și a investițiilor HP prin creșterea numărului de angajați și a departamentelor prezente în România. Astăzi HP Inc România este în top 3 reprezentante HP în Europa din punctul de vedere al numărului de angajați, oferind servicii de vânzare complete în peste 25 de limbi străine”, a declarat Mugur Pantaia, Managing Director HP Inc. România.

Seria HP Jet Fusion 5200 include în prezent trei imprimante, 5200, 5210 și 5210 Pro, cu funcții similare, însă cu diferențe la nivel de volum de producție pe care îl pot suporta. La nivel internațional, noua serie de imprimante lansate de HP Inc. au fost deja testate de companii mari precum Jaguar Land Rover.

Cât de util a fost acest articol pentru tine?

Dă click pe o steluță să votezi!

Medie 5 / 5. Câte voturi s-au strâns din 1 ianuarie 2024: 1

Nu sunt voturi până acum! Fii primul care își spune părerea.

Întrucât ai considerat acest articol folositor ...

Urmărește-ne pe Social Media!

Ne pare rău că acest articol nu a fost util pentru tine!

Ajută-ne să ne îmbunătățim!

Ne poți spune cum ne putem îmbunătăți?