Revista Știință&Tehnică nr. 51 – Ediție specială Războiul Stelelor

0
(0)

Din 23 noiembrie, la toate punctele de vânzare a presei, vă așteaptă ediția 51, noiembrie 2015, a revistei Știință&Tehnică.

 

Cu mai puțin de o lună înainte de mult-așteptata premieră a noului film din saga Star Wars, „Războiul Stelelor: Trezirea Forței”, revista Știință&Tehnică scoate o ediție specială și plină de surprize, închinată unei galaxii foarte, foarte îndepărtate.

O poveste simplă, mitică, percutantă despre Bine și Rău. O poveste care a sedus iremediabil milioane de fani de pe întregul glob și a alimentat dezvoltarea unei adevărate industrii multi-media (filme, cărți, benzi desenate, jocuri video, seriale tv, jucării etc.). Iar această industrie a născut, la rândul ei, pentru vaste generații de copii, tineri și nu numai, vise și visuri – dintre cele mai diverse: de la sisteme transfrontaliere de securitate, la filosofii și gadgeturi plus prototipuri tehnologice. În pragul lansării celui de-al VII-lea episod din Star Wars, „Războiul Stelelor: Trezirea Forței” (premiera: 18 decembrie!), Știință&Tehnică dedică această ediție a revistei unei galaxii foarte, foarte îndepărtate… O galaxie, însă, în care ne regăsim din ce în ce mai mult.

În exclusivitate pentru România, Știință&Tehnică vă prezintă fotografii extrem de spectaculoase din noua peliculă, le oferă fanilor Star Wars și nu numai un interviu cu… robotul C-3PO, analizează din toate perspectivele fenomenul mondial Star Wars, dezvăluie într-un amplu dosar care sunt prototipurile și tehnologiile Star Wars care au devenit realtate, plus vă introduce în universul Episodului VII, The Force Awakens, printr-o nuvelă SF scurtă, fan fiction. De asemenea, până la marea premieră din 18 decembrie, revista vă invită să vă delectați cu Star Wars Battlefront și Star Wars Rebels, dar și să citiți romanul „Star Wars Aftermath” (care face legătura între „Întoarcerea lui Jedi” și „Trezirea Forței”) – în revistă aveți un interviu, de asemenea, în exclusivitate cu autorul acestui tom, scriitorul american Chuck Wendig.

pcover_22385800.jpg

 

Peste 45 de pagini din ediția de noiembrie 2015 a Știință&Tehnică sunt dedicate Star Wars:

Hi-tech: 20 de idei, prototipuri și tehnologii din „Războiul Stelelor” care au devenit realitate – de Claudiu Andone & Alexandru Safta

Analiză: Saga care a schimbat lumea – de la „O nouă speranță” la „Trezirea Forței”: Forța fie cu noi! Şi cu J.J. Abrams – de Doinel Tronaru

Serial TV: Star Wars Rebels

Interviu: C-3PO & Anthony Daniels

Proză SF: După mai bine de două decenii, literatura SF revine în paginile S&T: „Fantomele trecutului” – de Mihai Alexandru Dincă

Interviu: Chuck Wendig, autorul „Star Wars, Aftermath” – de Horia Nicola Ursu

Prezentare: Star Wars Battlefront

Editorial 2.0: Trezirea Forței – de Marc Ulieriu

Star Wars Quest: Ce așteaptă redactorii S&T de la Episodul VII, „Star Wars: The Force Awakens”?

 

star-wars-s-t_30304600.jpg

Știință&Tehnică nu își neglijeză, însă, nici menirea de revistă de popularizare a științelor: avem, astfel, în ediția 51: un reportaj de la fața locului dedicat Colocviului Luminii de la Paris, un articol analitic despre premiile Nobel 2015, o prezentare a celor mai spectaculoase astrofotografii românești din 2015, un amplu articol despre decarbonificare – marea ecoprovocare planetară, un reportaj foarte impresionant despre unul dintre cei mai mari speologi și exploratori români. Plus o amplă secțiune dedicată cercetării românești – reportaje, articole și știri de la cele mai importante institute naționale de cercetare-dezvoltare din România.

Vă urăm lectură plăcută. Și Forța fie cu voi!

Următoarea ediție a revistei Știință&Tehnică apare la mijlocul lunii decembrie și va fi o ediție specială dedicată celor mai importante descoperiri, invenții și prototipuri din 2015! Până atunci, vă invităm să rămâneţi alături de noi pe www.stiintasitehnica.com şi pe pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu cele mai noi descoperiri, invenţii şi evenimente ştiinţifice şi pentru a afla detalii suplimentare despre concursurile şi programele noastre. Şi nu uitaţi niciodată: Knowledge is power, iar cine citeşte, cunoaşte!

Revista Ștință&Tehnică este editată de Science&Technology Press, are 120 de pagini glossy, informație de calitate, texte scrise pe înțelesul tuturor, costă numai 15 lei și apare lunar. Dacă îți place S&T, află de aici modalitățile de abonare!

Cât de util a fost acest articol pentru tine?

Dă click pe o steluță să votezi!

Medie 0 / 5. Câte voturi s-au strâns din 1 ianuarie 2024: 0

Nu sunt voturi până acum! Fii primul care își spune părerea.

Întrucât ai considerat acest articol folositor ...

Urmărește-ne pe Social Media!

Ne pare rău că acest articol nu a fost util pentru tine!

Ajută-ne să ne îmbunătățim!

Ne poți spune cum ne putem îmbunătăți?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here