0
(0)

Bătăliile epice din întreaga sagă „Războiul Stelelor” vor fi retrăite, într-o experiență FPS de zile mari, începând cu 20 noiembrie, data de lansare a „Star Wars Battlefront”.

Pe lângă toate înfruntările terestre și spațiale urmărite în filme până acum (dar, a căror desfășurare și deznodământ vor fi stabilite, de data aceasta, de jucător), noul joc vine și cu hărți din „The Force Awakens”, printre care Bătălia de la Jakku. Darth Vader și Luke Skywalker sunt personaje „jucabile”, iar noul „Battlefront” promite că va capta perfect atmosfera și vizualul „Războiului Stelelor”.

Star Wars Battlefront este un joc de aventură care poate fi abordat fie first-person, fie third-person – jucătorii pot comuta oricând între cele două moduri. Universul Star Wars este reprodus în planetele Endor, Horth, Taooine, dar și Sullust (din „Trezirea Forței”).

Pentru a naviga prin acest univers, jucătorii au la dispoziție un număr variat de vehicule, aeriene și terestre, printre care faimoasele speederbikes și AT-AT. Armele, armurile și personajele din joc sunt customizabile în cele mai fine detalii, iar arsenalul impresionant se dezvăluie pe măsură ce înaintezi în joc.

Jocul îți oferă posibilitatea de a lupta ca soldat în Alianța Rebelă sau ca Stormtrooper Imperial. În funcție de performanțele din misiuni, personajele faimoase din filmele Star Wars devin disponibile: astfel, putem juca SWB ca Darth Vader, Luke Skywalker, Boba Fett, Leia Organa, Han Solo și chiar maleficul Împărat Palpatine. Simpaticul cuplu de roboți C-3PO și R2‑D2 apare în SWB ca personaje nejucabile.

Modul multiplayer suportă până la 40 de jucători pe aceeași hartă. La lansare, 12 hărți complexe vor fi disponibile, însă – în timp – numărul acestora va crește prin DLC-uri. Forța fie cu noi!

Cât de util a fost acest articol pentru tine?

Dă click pe o steluță să votezi!

Medie 0 / 5. Câte voturi s-au strâns din 1 ianuarie 2024: 0

Nu sunt voturi până acum! Fii primul care își spune părerea.

Întrucât ai considerat acest articol folositor ...

Urmărește-ne pe Social Media!

Ne pare rău că acest articol nu a fost util pentru tine!

Ajută-ne să ne îmbunătățim!

Ne poți spune cum ne putem îmbunătăți?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here