0
(0)

Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași și Institutul Național de Inventică Iași organizează cea de-a 27-a ediție a Salonului Internațional de Invenții, INVENTICA 2023.

Expoziția va avea loc în perioada 21 iunie  – 23 iunie 2023, în Sala Pașilor Pierduți din Corpul A al Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași.

Salonul INVENTICA 2023 urmărește să reunească universități, institute de cercetare, companii, asociaţii, inventatori şi persoane interesate de domeniul inventicii și reprezintă o oportunitate de comunicare și diseminare a rezultatelor muncii din acest domeniu cu potenţialii utilizatori şi publicul larg.

În cadrul Salonului pot fi înscrise doar cereri de brevete, brevete de invenție și proiecte de cercetare naționale și internaționale obținute prin competiție din ultimii 5 ani și care nu au mai fost prezentate în edițiile anterioare.

Înscrierea formularului de participare se poate face până în data de 29 aprilie 2023 la https://ini.tuiasi.ro/exhibition/registration/. Notificarea de acceptare a înscrierii vă va parveni în 27 mai 2023.

Secțiunile la care se pot înscrie inventatorii la INVENTICA 2023 se găsesc aici: https://ini.tuiasi.ro/exhibition/sections/.

Pentru informatii suplimentare, vă invităm să consultați site-ul salonului
https://ini.tuiasi.ro/exhibition/

Cât de util a fost acest articol pentru tine?

Dă click pe o steluță să votezi!

Medie 0 / 5. Câte voturi s-au strâns din 1 ianuarie 2024: 0

Nu sunt voturi până acum! Fii primul care își spune părerea.

Întrucât ai considerat acest articol folositor ...

Urmărește-ne pe Social Media!

Ne pare rău că acest articol nu a fost util pentru tine!

Ajută-ne să ne îmbunătățim!

Ne poți spune cum ne putem îmbunătăți?