0
(0)

Samsung provoacă comunitatea de gameri europeni de PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS (PUBG) să-și pună echipamentul la încercare pentru șansa de a câștiga premii în valoare totală de 25.000 EUR. Înscrierile au început deja!

Samsung Odyssey League
Cea mai mare competiție de E-sports desfășurată de Samsung la nivel global

Samsung Electronics Co., Ltd., liderul global pe piața monitoarelor de gaming, a prezentat primul său turneu paneuropean de eSports, pentru a sărbători lansarea Odyssey, noua gamă de monitoare de gaming.

Competiția Odyssey League, numită după inovatoarea gamă de monitoare de gaming, este în căutarea celor mai competitivi jucători de PUBG din Europa.

PUBG este un adevărat fenomen în masă pentru toți pasionații de jocuri online pe mobil sau PC. Recordul atins de PlayerUnknown’s Battleground este de 3.236.027 utilizatori simultani, la jumătatea lunii ianuarie, depășind detașat competitori precum Dota 2 sau Counter-Strike: Global Offensive, unele dintre cele mai bine cotate jocuri de pe piață. 

Premiile sunt în valoare totală de 25.000 Euro și vor putea fi revendicate doar ajungând pe primul loc în clasamentul campionatului de PUBG desfășurat în cadrul competiției Samsung Odyssey League.

Turneul începe cu calificări naționale, urmate de knock-out în fiecare din cele 12 regiuni/țări europene. Calificarile pentru jucătorii din România se vor desfășura in perioada 9-12 noiembrie, cu knock-out-ul final programat pe 28 noiembrie 2020. Înscrierea se face aici.

Extinderea gamei de monitoare de gaming Odyssey, care a început cu G7 și G9 în ianuarie la CES, continuă cu cel mai accesibil produs de până acum: G5. Proiectat după feedback-ul celor mai pretențioși gameri, G5 se mândrește cu performanțe ridicate în toate ariile de funcționalitate: un timp de răspuns ultra rapid de 1 ms, o rată de reîmprospătare de 144Hz*, compatibilitate AMD FreeSync Premium și un panou VA Quad-High Definition (QHD; rezoluție 2560×1440) . În plus, G5 are un ecran curbat 1000R, proiectat de Samsung, cu certificare dovedită a faptului că reduce oboseala ochilor și elimină distragerea atenției și lag-ul.

Participarea țărilor europene este limitată la: Italia, regiunile nordice (Suedia, Norvegia, Finlanda, Danemarca), Polonia, Austria, Elveția, Germania, Marea Adriatică (Albania, Bosnia și Herțegovina, Croația, Muntenegru, Slovenia), Grecia, Republica Cehiă, Slovacia, Iberia (Spania, Portugalia), România, Franța, Marea Britanie (Anglia, Irlanda de Nord, Scoția, Țara Galilor) și Benelux (Olanda, Belgia, Luxemburg).

Toate competițiile naționale vor fi transmise în direct pe platforma de streaming video Twitch de către cei mai talentați comentatori de eSports regionali, precum superstarul PUBG Dana Dima Gard, AKA DanucD. Finala Europeană va fi o producție de top în industrie, transmisă direct din studioul Odyssey League eSports din Berlin.

 „Ne dorim cu ardoare să continuăm parteneriatul cu Samsung Electronics Co. și să lucrăm împreună pentru viitoarele competiții Samsung Odyssey League. Este minunat să le poți oferi fanilor și jucătorilor un alt turneu de care să se bucure”, a spus Atila Yesildag, șeful Esports EMEA la PUBG Corporation.

Puteți afla mai multe despre modalitatea de înscriere, programul turneului și informații pentru a urmări evenimentul, accesând odysseyleague.gg . Detalii despre turneul dedicat jucătorilor din România puteti găsi direct pe odysseyleague.gg/en/leagues/romania .

Acest articol a fost publicat cu sprijinul Samsung Electronics România.

Cât de util a fost acest articol pentru tine?

Dă click pe o steluță să votezi!

Medie 0 / 5. Câte voturi s-au strâns din 1 ianuarie 2024: 0

Nu sunt voturi până acum! Fii primul care își spune părerea.

Întrucât ai considerat acest articol folositor ...

Urmărește-ne pe Social Media!

Ne pare rău că acest articol nu a fost util pentru tine!

Ajută-ne să ne îmbunătățim!

Ne poți spune cum ne putem îmbunătăți?