0
(0)

Descifrează misterele trecutului, înțelege mai bine provocările tehnologice ale prezentului și pregătește-te pentru viitor. Află care sunt cele mai importante descoperiri, invenții și cercetări științifice cu SCIENCE PACK-URILE ȘTIINȚĂ & TEHNICĂ.

Fiecare SCIENCE PACK conține trei reviste Știință & Tehnică și costă numai 25 de lei. Selecția revistelor este realizată pe zonele tale de interes – fizică, psihologie, explorarea spațiului cosmic, invenții și descoperiri sau roboți – și urmărește să-ți formeze o inițiere completă în domeniul științific care te interesează.

Dacă ai pierdut ediții din revista Știință & Tehnică care te interesează, acum este momentul să-ți întregești colecția. Totodată, dacă ai un copil sau un prieten pasionat de științe și tehnologii, science-pack-urile Știință&Tehnică sunt cel mai potrivit cadou pentru a-i astâmpăra pofta de cunoaștere.

PACHETELE SCIENCE PACK ȘTIINȚĂ & TEHNICĂ se pot comanda direct de la redacția S&T, printr-un e-mail la contact@stiintasitehnica.com cu subiect „Comandă Science Pack”, denumirea pachetului (FIZICĂ, SPAȚIU COSMIC, ROBOȚI etc) și datele tale în corpul mailului (nume complet, adresă, număr de telefon). Livrarea se va face prin curier, cu plata ramburs. De asemenea, pachetele se găsesc la centrele de difuzare a presei din rețeaua MAV PRESS și în diverse muzee din România.

Cât de util a fost acest articol pentru tine?

Dă click pe o steluță să votezi!

Medie 0 / 5. Câte voturi s-au strâns din 1 ianuarie 2024: 0

Nu sunt voturi până acum! Fii primul care își spune părerea.

Întrucât ai considerat acest articol folositor ...

Urmărește-ne pe Social Media!

Ne pare rău că acest articol nu a fost util pentru tine!

Ajută-ne să ne îmbunătățim!

Ne poți spune cum ne putem îmbunătăți?