Școala Discovery i-a invitat sâmbătă, 20 octombrie, pe profesori la Grand Cinema Digiplex Băneasa pentru o video-conferință susținută de Discovery Educator Network, despre integrarea resurselor digitale în sistemele de predare din învățământ, în cadrul primei inițiative de acest fel din țara noastră.

 

Cu această ocazie, Cătalin Ciupala, primul profesor român care a participat la un seminar al Discovery Educator Network în Montana, Statele Unite, le-a împărtășit celorlalți profesori experiența trăită.

Orice profesor interesat poate deveni membru DEN accesând site-ul scoala.discovery.ro .

Discovery Educator Network (DEN) este o comunitate globală de profesori pasionați de predare cu ajutorul resurselor de tip new media și de diseminarea informațiilor în cadrul unei comunități globale de profesori.

Avand peste 100.000 de membri, DEN asigură dezvoltarea profesională a peste 600.000 de profesori din toată lumea, ajutându-i să comunice online sau față în față. DEN permite membrilor săi accesul la o cantitate imensă de informații, planuri de dezvoltare profesională și nenumărate ocazii în care pot face schimb de experiență cu profesori din toată lumea.