0
(0)

Acer K138ST este primul proiector LED din lume care include un senzor inteligent de lumină ambientală, modelul U5320W este un proiector ultra-short throw ce poate reda imagini cu o diagonală extinsă de la distanțe reduse, iar modelul P5515 este un proiector cu rezoluție Full HD și funcții avansate de corecție trapez.

 

Acer K138ST – Cinematograf la purtător

Capabil să proiecteze o imagine cu diametrul de 100 de inch de la o distanță de numai 1,7m, noul Acer K138ST este un proiector LED short throw ultra portabil, care le permite utilizatorilor să se bucure de filmele preferate, indiferent unde s-ar afla. Cu dimensiuni mai mici decât o coală de hârtie A4 și cu o greutate de numai 750g, modelul K138ST încorporează și un sistem audio DTS, astfel că nu e nevoie de conectarea de boxe suplimentare. A fost încorporat și un modul audio Bluetooth care permite conectarea wireless la sistemele audio home theater. Tehnologia Acer LumiSense+ face din K138ST primul proiector LED din lume echipat cu un senzor inteligent de lumină ambientală; senzorul modifică luminozitatea și saturația culorilor pentru a oferi cea mai bună experiență de vizionare. La rezoluția WXGA (1280×800), proiectorul asigură o rată de contrast de 100.000:1.

Acer U5320W – Imagini mari de la distanță mică

Acer U5320W este un proiector ultra-short throw care poate fi amplasat la o distanță de doar 23cm față de suprafața de proiecție și care poate reda imagini cu diagonala de 100inch de la o distanță de 50cm. Această flexibilitate în amplasare îl face ideal pentru sălile de clasă. Modelul U5320W are rezoluție WXGA și o luminozitate de 3.000 de lumeni, asigurând imagini clare și culori naturale. Fiind dotat cu două boxe de 10W încorporate, poate fi utilizat pentru a susține prezentări multimedia. Folosit împreună cu Acer SmartPen II, accesoriu comercializat separat, noul U5320W este ideal pentru utilizarea în școli și facultăți, funcționând nu doar ca telecomandă, dar și ca stilou digital cu o rază de acțiune de aproape 10m, transformând proiecția clasică într-o suprafață interactivă.

Acer P5515 – imagini clare în orice condiții

Acer P5515 poate reda imagini la o rezoluție Full HD de 1080p cu o luminozitate de 4.000 de lumeni. Astfel, noul proiector oferă imagini clare fără să fie nevoie de reducerea iluminării ambientale, fiind ideal pentru sălile de ședință de dimensiuni medii. Cele două boxe de 10W încorporate sunt ideale pentru redarea prezentărilor având conținut audio. Acer P5515 include opțiuni avansate de corecție trapez atât pe verticală, cât și pe orizontală, de până la 30 de grade. În plus, utilizatorii pot ajusta și colțurile proiecției pentru a adapta imaginea redată la spații asimetrice sau înclinate.

Negru intens, alb strălucitor și culori vii

Fiecare dintre modelele noi dispune de tehnologiile proprii Acer pentru a oferi cea mai bună experiență de vizionare:

• Acer ColorBoost3D asigură culori naturale imaginilor proiectate printr-o roată de culori avansată împărțită în șase segmente, tehnologie de iluminare a lămpii îmbunătățită și sistemele de procesare a imaginii.

• Acer ColorSafe II este o tehnologie ce previne denaturarea în timp a culorilor proiectoarelor. În plus, folosirea de dynamic RGB asigură redarea fidelă a culorilor și după perioade extinse de folosire.

• Acer DynamicBlack îmbunătățește contrastul imaginii prin analiza fiecărui cadru de pe ecran și modificarea dinamică a puterii lămpii pentru a livra un negru intens şi un alb strălucitor, alături de mai multe detalii în cazul scenelor întunecate.

Proiecție wireless şi Quad View

Folosind dongle-ul wireless opțional, noile proiectoare oferă suport pentru redarea imaginilor fără cabluri. Acest accesoriu permite proiecția directă prin tehnologia Miracast de pe dispozitive mobile cu sistem de operare Windows 8.1 sau Android 4.2.2. Soluția Acer permite redarea simultană de conținut pe suprafața de proiecție de pe un număr de până la patru dispozitive, caracteristică utilă pentru mediile de afaceri și educațional. Cei care caută cea mai bună calitate video, pot opta pentru kit-ul Acer WirelessHD, care poate transmite imagini 3D la rezoluție Full HD de 1080P.

Preț și disponibilitate

Acer K138ST va fi disponibil în România începând din luna august la un preț ce pornește de la 3200 lei, în timp ce Acer U5320W este deja comercializat pentru 4600 lei. Modelul Acer P5515 va ajunge pe rafturile magazinelor în cursul acestei luni la prețul de 4500 lei.

Cât de util a fost acest articol pentru tine?

Dă click pe o steluță să votezi!

Medie 0 / 5. Câte voturi s-au strâns din 1 ianuarie 2024: 0

Nu sunt voturi până acum! Fii primul care își spune părerea.

Întrucât ai considerat acest articol folositor ...

Urmărește-ne pe Social Media!

Ne pare rău că acest articol nu a fost util pentru tine!

Ajută-ne să ne îmbunătățim!

Ne poți spune cum ne putem îmbunătăți?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here