0
(0)

Compania Adobe vine cu veşti bune pentru posesorii de device-uri iPhone, iPod şi iPad – fără permisiunea celor de la Apple, au creat o metodă prin care video-urile ce necesită Flash pot rula.

 

Până în prezent, fanii Apple nu s-au putut bucura de conţinutul video al multor site-uri, din cauza bătăliei acerbe dintre compania creatoare a iPhone (care refuză introducerea suportului Flash pe multe dintre produsele lor) şi compania Adobe. Refuzul celor de la Apple se întemeiază pe faptul că ei consideră Flash-ul ca un program instabil şi secătuitor de resurse, care ar reduce considerabil fiabilitatea şi securitatea iPhone-urilor, iPad-urilor ori iPod-urilor.

Cele două companii nu s-au înţeles încă, dar cei de la Adobe au creat un soft, numit Flash Media Server 4.5, care converteşte conţinutul video  Flash al site-urilor într-un format, HTTP Live Streaming, acceptat de produsele Apple. Preţul noului soft, ce va fi plătit de site-urile care doresc afişarea conţinutului lor video pe iDevice-uri, este de 4.500$, considerat de mulţi ca exagerat de mare.

Astfel, până la implementarea noii soluţii de către site-uri, posesorii de iPad, iPhone ori iPod vor avea în continuare aceleaşi frustrări când browser-ul lor Safari va refuza să afişeze anumite conţinuturi video.

 

Sursa

Cât de util a fost acest articol pentru tine?

Dă click pe o steluță să votezi!

Medie 0 / 5. Câte voturi s-au strâns din 1 ianuarie 2024: 0

Nu sunt voturi până acum! Fii primul care își spune părerea.

Întrucât ai considerat acest articol folositor ...

Urmărește-ne pe Social Media!

Ne pare rău că acest articol nu a fost util pentru tine!

Ajută-ne să ne îmbunătățim!

Ne poți spune cum ne putem îmbunătăți?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here