0
(0)

Cu o rezoluție WQHD de 2.560×1.440 pixeli și un timp de răspuns de numai 1 ms, modelul AOC Q2778VQE de 68,6 cm (27”) este potrivit pentru orice tip de activitate, de la jocuri solicitante, la vizionare de filme.

 

Noul monitor WQHD de la AOC, Q2778VQE, vine cu un ecran TN cu timp de răspuns de 1 ms, zic cei de la AOC, fără efect de ghosting, caracteristică „must have” pentru gameri. Monitorul include și un DisplayPort ce permite un transfer rapid al datelor, chiar și în cazul imaginilor cu o rezoluție mare.

Utilizatorii din mediul profesional se pot bucura de un plus de productivitate, datorită numărului ridicat de pixeli de care dispune modelul Q2778VQE. Astfel, multiple aplicații pot fi deschise și pot rula în același timp, facilitând lucrul simultan pentru diferite sarcini. Mulțumită dimensiunii generoase a ecranului, de 68.6 cm (27”), conținutul este suficient de mare pentru a fi recunoscut fără probleme. De asemenea, monitorul oferă un avantaj în timpul utilizării aplicațiilor precum programele de design grafic, care sunt afișate la o rezoluție mărită.

Pentru a oferi utilizatorilor mai multe opțiuni pentru conectivitate, monitorul AOC Q2778VQE are și conectori HDMI, DVI și D-Sub. Astfel, sunt eliminate potențialele probleme de conectare a consolelor de joc, dar și mai multe computere în același timp.

Monitorul va fi disponibil începând cu luna martie, la prețul recomandat de 1.900 lei.

 

Cât de util a fost acest articol pentru tine?

Dă click pe o steluță să votezi!

Medie 0 / 5. Câte voturi s-au strâns din 1 ianuarie 2024: 0

Nu sunt voturi până acum! Fii primul care își spune părerea.

Întrucât ai considerat acest articol folositor ...

Urmărește-ne pe Social Media!

Ne pare rău că acest articol nu a fost util pentru tine!

Ajută-ne să ne îmbunătățim!

Ne poți spune cum ne putem îmbunătăți?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here