0
(0)

Sun Plaza găzduiește în perioada 1 august – 8 octombrie expoziția aeronautică și aerospațială ABOVE AND BEYOND, prezentată de Boeing și realizată în colaborare cu NASA și Muzeul de Aeronautică „Smithsonian” din Washington. Sunt așteptați la expoziție toți cei care își doresc să exploreze avioanele și navele spațiale care ne vor schimba viețile și lumea. Intrarea este gratuită.

Sun Plaza este sponsor oficial al Marii Expediții Americane!

Sun Plaza dorește să le ofere clienților săi experiențe captivante, memorabile, fără precedent prin interacțiunea cu componentele expoziției, încurajându-i să țintească cât mai sus și să-și îndeplinească visele făcând imposibilul, posibil.

Venită pentru prima dată în România, ABOVE AND BEYOND este o expoziție interactivă și multisenzorială care celebrează puterea inovației și bucuria zborului. De la mașini zburătoare și avioane supersonice până la lifturi spațiale și mega rachete, ABOVE AND BEYOND va duce vizitatorii mai repede (Faster), mai departe (Further) și mai sus (Higher) într-o experiență unică.

Expoziția ocupă 578 mp și oferă demonstrații interactive ale inovației aviatice fără precedent, de la primele zboruri motorizate până la cele mai noi inovații de pe Pământ și din spațiu.

Vizitatorii se pot aventura în cinci galerii care conțin zeci de displayuri interactive. Pot urca până la marginea spațiului cu un lift-simulator sau pot testa designul propriului avion supersonic de vânătoare într-un concurs de viteză în zbor. De asemenea, familiile sau grupurile de prieteni pot vedea ce simte o pasăre într-un stol, în timp ce participă la o experiență de zbor bazată pe senzori de mișcare.

Simulările de zbor, displayurile interactive, realitatea augmentată sunt exemple din ceea ce are expoziția de oferit pentru a înțelege mai bine principiile zborului.

Și, cum cerul nu a fost niciodată limita, vizitatorii acestei expoziții pot face multe alte lucruri:

  • își pot proiecta – și testa, de altfel – propriul avion supersonic;
  • pot pilota drona chiar în centrul uraganului pentru a colecta informații despre furtună;
  • își pot întinde aripile pentru a experimenta zborul ca o pasăre sau ca un avion futuristic cu aripile mobile;
  • pot lua liftul către marginea spațiului.

Câteva lucruri importante ce trebuie știute despre expoziția ABOVE AND BEYOND

  • 5 milioane de oameni din întreaga lume s-au bucurat deja de această experiență;
  • La crearea acestei expoziții interactive au lucrat o mulțime de specialiști din domenii diferite, inclusiv experți în aviație și în domeniul aerospațial, specialiști în istorie sau arhive, precum și ingineri si designeri;
  • NASA este un partener cooperant al acestui proiect;
  • Este prezentată în centre științifice importante și în muzee de zbor;
  • A mai fost prezentată în Muzeul Național de Aer și Spațiu „Smithsonian” (Washington DC), în Centrul Științific „Saint Louis” (Missouri), precum și în Muzeul Maritim Național (Londra) sau în Centrul Scitech (Arabia Saudită).

Expoziția este gratuită și poate fi vizitată la parter și la etajul 1 în Sun Plaza.

Pentru mai multe informații accesați www.sun-plaza.ro

 

Despre Sun Plaza
Sun Plaza Shopping Center, aflat în sudul capitalei, este un proiect dezvoltat şi deţinut de S IMMO AG, listată la Bursa din Viena, fiind cea mai veche companie de investiţii imobiliare din Austria. În prezent proiectul este administrat de CBRE România. Deschis în februarie 2010, centrul comercial Sun Plaza oferă peste 140 de magazine internaţionale şi locale precum: Cora, Leroy Merlin, H&M, Zara, opţiuni de divertisment asigurate de complexul cinematografic Cinema City ce deţine 15 ecrane, o zonă dedicată pentru bowling, o terasă de vară aflată la înălţime şi numeroase restaurante cu bucătărie variată. Sun Plaza deţine o suprafaţă închiriabilă de 81.000 m² şi peste 210.000 de m² suprafaţă construită. Centrul are o capacitate de 2.000 de locuri de parcare gratuite şi dispune de o legătură excelentă la sistemul de transport public cu acces direct la reţeaua de metrouri, autobuze şi tramvaie. Legătura cu staţia de metrou Piaţa Sudului se face printr-un pasaj subteran cu o ofertă comercială diversificată.
Despre CBRE Group
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBG), companie listată la S&P 500, cu sediul central în Los Angeles, este cea mai mare firma de servicii comerciale imobiliare din lume (conform veniturilor din anul 2012). Compania are aproximativ 37.000 de angajaţi (excluzând afiliaţii) şi deserveşte proprietarii de active imobiliare, investitorii şi chiriaşii prin intermendiul celor peste 300 de birouri din întreaga lume (excluzand afiliaţii). CBRE oferă consultanţă strategică şi executorie pentru vânzarea sau inchirierea proprietăţilor, servicii corporatiste, managementul proiectelor, proprietăţilor şi altor facilităţi, consultanţă în materie de credite ipotecare, estimare şi evaluare, planuri de dezvoltare, managementul investiţiei, precum şi cercetare şi consultanţă. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.cbre.ro.
Despre Boeing
Boeing este cea mai mare companie aerospațială din lume și producătoare de frunte de avioane comerciale, sisteme de apărare, spațiale și de securitate, precum și furnizor de servicii de asistență pentru piața pieselor de schimb. Fiind cel mai mare exportator american de producție, compania sprijină companiile aeriene și clienții guvernamentali americani și aliați din peste 150 de țări. Produsele și serviciile personalizate Boeing includ aeronave comerciale și militare, sateliți, arme, sisteme electronice și de apărare, sisteme de lansare, sisteme avansate de informare și comunicare și logistică și instruire bazată pe performanță. Cu sediul central în Chicago, Boeing are aproximativ 145.000 de angajați în Statele Unite și peste 65 de țări. Aceasta reprezintă una dintre cele mai eterogene, talentate și inovatoare echipe de muncă din întreaga lume. Întreprinderea noastră utilizează, de asemenea, talentele a sute de mii de oameni calificați care lucrează pentru furnizorii Boeing din întreaga lume.

Cât de util a fost acest articol pentru tine?

Dă click pe o steluță să votezi!

Medie 0 / 5. Câte voturi s-au strâns din 1 ianuarie 2024: 0

Nu sunt voturi până acum! Fii primul care își spune părerea.

Întrucât ai considerat acest articol folositor ...

Urmărește-ne pe Social Media!

Ne pare rău că acest articol nu a fost util pentru tine!

Ajută-ne să ne îmbunătățim!

Ne poți spune cum ne putem îmbunătăți?