0
(0)

Într-o prezentare elaborată, care utilizează instalaţii luminoase estetice şi storytelling inovator, BMW aduce la viaţă procesul de dezvoltare şi experienţa inginerească din spatele noului BMW Seria 7 Sedan. Instalaţia va fi expusă la BMW Welt din München, BMW Brand Stores din Paris şi Bruxelles şi BMW Driving Centre din Seul. În acest fel, marca BMW combină arta şi tehnologia într-o instalaţie unică prin care stabileşte un nou standard pentru experienţa de client.

Prin designul estetic, performanţele dinamice şi eleganţă, cea mai recentă generaţie BMW Seria 7 Sedan stabileşte noi repere în clasa de lux – nu numai prin stilul său inimitabil, ci şi prin poziţia sa de lider al inovaţiei. În calitate de navă-amiral al mărcii BMW, BMW Seria 7 încorporează o gamă largă de tehnologii noi, inclusiv structura Carbon Core a caroseriei, controlul prin gesturi şi BMW Laserlight.

Bazat pe înţelegerea modernă a luxului şi a ingineriei precise întruchipate de BMW Seria 7 Sedan, BMW Experiential Marketing a dezvoltat o abordare complet nouă de storytelling.

Obiectivul marketingului experienţial este acela de a utiliza abordări inovatoare şi cele mai noi tehnologii pentru a aduce la viaţă esenţa mărcii BMW. Cea mai recentă instalaţie “BMW Projection Mapping” utilizează metode avansate de proiecţie pentru vizualizarea proceselor de design pentru BMW Seria 7 Sedan. Proiectoare puternice prezintă imagini direct pe caroseria modelului de serie. De la trasarea primele schiţe, cu liniile distinctive ale profilului lateral, până la modelul de lut şi schiţa 3D, în decurs de două minute, vizitatorii au posibilitatea de a urmări evoluţia unui BMW Seria 7 – de la idee până la nava-amiral finisată. Un ecran suplimentar oferă informaţii generale suplimentare cu privire la respectiv fază de lucru.

“Obiectivul nostru este să aducem vizitatorii mai aproape de marca BMW prin experienţe noi şi interactive”, explică Claudette Pohl, project manager pentru marketing experienţial pentru formate internaţionale de brand. “În acest proiect, am găsit combinaţia ideală între varianta digitală inovatoare a «storytelling-ului de lux» şi apelul estetic puternic. La fel ca nava-amiral şi platforma tehnologică ale BMW, această abordare inovatoare a conţinutului şi a mediului se potriveşte perfect cu BMW Seria 7.”

În mod deliberat, BMW a localizat instalaţia departe de showroomuri. Cu prezentări la BMW Welt din München, BMW Brand Stores din Paris şi Bruxelles şi BMW Driving Centre din Seul, marca îşi face simţită prezenţa în oraşe importante. În acest fel, BMW caută un dialog activ cu un public-ţintă cosmopolit. Formatul proiecţiei de cartografiere este un element central al experienţei de brand.

Pentru acest proiect, BMW a colaborat cu agenţia londoneză Holition. Specialiştii în tehnologie pentru realitate virtuală şi augmentată au adaptat proiectele la BMW Seria 7, astfel că au petrecut mai multe săptămâni lucrând la detalii. Fiecare pixel a trebuit să fie poziţionat perfect pentru a se potrivi cu liniile de design ale caroseriei. Proiecţia nu este afectată de condiţiile de iluminare, iar imaginile la rezoluţie maximă pot fi cartografiate direct pe vopseaua automobilului chiar şi la lumina zilei – o premieră absolută.

Cât de util a fost acest articol pentru tine?

Dă click pe o steluță să votezi!

Medie 0 / 5. Câte voturi s-au strâns din 1 ianuarie 2024: 0

Nu sunt voturi până acum! Fii primul care își spune părerea.

Întrucât ai considerat acest articol folositor ...

Urmărește-ne pe Social Media!

Ne pare rău că acest articol nu a fost util pentru tine!

Ajută-ne să ne îmbunătățim!

Ne poți spune cum ne putem îmbunătăți?