0
(0)

Nu e nevoie să îți spună mai mulți prieteni că ai băut ca să nu te mai urci la volan. Poți avea un dispozitiv etilotest chiar în buzunar. Dar nu ca cele masive, complicate, din dotarea poliției, ci unul mult mai șic, ceva mai mare decât o brichetă: Breathometer.

 

Americanul Charles Michael a construit un gadget care odată conectat la mufa pentru căști a unui iPhone, devine un etilotest destul de eficient pentru a te scăpa de problema condusului sub influența băuturilor alcoolice.

Tot ce trebuie să faci este să descarci aplicația gratuită și să sufli cât poți de bine în Breathometer. Pe ecran va apărea imediat o grafică care arată concentrația de alcool din respirația ta. Nu am de unde să știu dacă Breathometer funcționează perfect și dacă poate rivaliza cu un dispozitiv profesional, dar în mod sigur te poate ajuta în legătură cu decizia de a te urca sau nu la volan.

Singura problemă este că Breathometer este încă în stare de prototip. Michael a cerut ajutorul pe site-ul de antreprenoriat Indiegogo și a reușit să strângă peste 30.000$ pentru începerea producției, adică mai mult decât cei 25.000$ pe care și-i propusese ca țintă. Asta înseamnă că în această vară vom vedea Breathometer pe piața americană.

Sursă: Indiegogo

Cât de util a fost acest articol pentru tine?

Dă click pe o steluță să votezi!

Medie 0 / 5. Câte voturi s-au strâns din 1 ianuarie 2024: 0

Nu sunt voturi până acum! Fii primul care își spune părerea.

Întrucât ai considerat acest articol folositor ...

Urmărește-ne pe Social Media!

Ne pare rău că acest articol nu a fost util pentru tine!

Ajută-ne să ne îmbunătățim!

Ne poți spune cum ne putem îmbunătăți?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here