0
(0)

În perioada 31 mai – 4 iunie, Consiliul Taiwanez pentru Dezvoltarea Comerțului Exterior (TAITRA) organizează Expoziția Internațională pentru Tehnologia Informației – COMPUTEX Taipei 2011, a doua mare expoziție de profil din lume.

 

Evenimentul se va derula în cadrul Taipei World Trade Center Exhibition Hall, la Taipei World Trade Center NANGANG Exhibition Hall și în incinta Taipei International Conventions Center.

Pentru companiile românești cu o cifră de afaceri mai mare de 10 milioane de dolari, care vor vizita expoziția, biroul TAITRA din țara noastră poate oferi patru nopți de cazare în perioada desfășurării evenimentului. Numărul subvențiilor (câte una pe firmă) este limitat, iar acordarea se face în ordinea înregistrării și în urma aprobării de către TAITRA a fiecărui participant în parte.

În Taiwan își au sediul numeroși fabricanți de produse IT&C aflați în topul mondial pe linia segmentului de piață deținut. Astfel, în cadrul expoziției, vor putea fi vizitate standurile unor renumite firme taiwaneze precum: Acer, Asustek Computer, BenQ, VIA Technologies, Gigabyte Technology, Micro Star International, dar si ale unor mari companii internaționale: Nvidia, ATI, Fujitsu, Intel, AMD, Microsoft, Toshiba.  Mai multe informatii despre produsele expuse si manifestarile conexe se pot accesa vizitând web-site-ul: www.computextaipei.com.tw.

Computex Taipei a devenit cea mai mare expoziție IT&C din Asia și a doua cea mai mare din lume, alături de CeBit, din Germania. În fiecare an, companii globale cheie participă la acest eveniment pentru a-și lansa noile produse. Cum o bună parte din afacerile mondiale în domeniul tehnologiei informației și comunicațiilor au centre de cercetare și de producție în Taiwan, evenimentul Computex atrage analiști și jurnaliști specializați în aceste industrii din toată lumea pentru a cunoaște și transmite mai departe cele mai recente tehnologii, progrese și tendințe din lumea computerelor și a comunicațiilor

Evenimentul Computex din acest an va marca ediția cu numărul 31 a expoziției și se va desfășura sub patronajul ideii de noutate, respective cele trei direcții: NEW Records, NEW Themes, NEW Era.

NEW Records: Pentru prima oară Computex Taipei folosește toate cele cinci hale de prezentare din dotare, TWTC 1 și 3, Taipei International Conventions Center, NANGANG Exhibition Hall și recent construia Hall 2. Însumate, aceste spații oferă o suprafață totală de 106.450 de metri pătrați, care va găzdui peste 1.800 de expozanți și mai mult de 5.000 de standuri.

NEW Themes: Cele două noi zone tematice ale Computex Taipei, anume Embedded Technology și Internet of Things, sprijină evidențierea celor mai fierbinți tendințe IT&C de natură să conecteze mai eficient cumpărătorii la o gamă completă de noi produse.

NEW Era: Semnarea Acrodului Rețelei de Cooperare Economică (ECFA) deschide noi orizonturi în comerțul dintre Taiwan și China, ceea ce repoziționează Taiwanul ca un nod commercial pe ruta Asia-Pacific.

Cât de util a fost acest articol pentru tine?

Dă click pe o steluță să votezi!

Medie 0 / 5. Câte voturi s-au strâns din 1 ianuarie 2024: 0

Nu sunt voturi până acum! Fii primul care își spune părerea.

Întrucât ai considerat acest articol folositor ...

Urmărește-ne pe Social Media!

Ne pare rău că acest articol nu a fost util pentru tine!

Ajută-ne să ne îmbunătățim!

Ne poți spune cum ne putem îmbunătăți?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here