0
(0)

Liga Studenților Electroniști, împreună cu echipa ETTI Robochallenge, din cadrul Facultății de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației, Universităţii Politehnica din București vă invită la Ediția Internațională a Concursului de Robotică ROBOCHALLENGE, în perioada 31 Octombrie – 1 Noiembrie 2015.

 

Evenimentul va avea loc la Parterul corpului A al Facultății de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației, eveniment sponsorizat de nume sonore din domeniul electronicii.

ROBOCHALLENGE este un concurs dedicat ştiinţei şi tehnicii, care doreşte antrenarea unui număr cât mai mare de tineri din întreaga lume, cu scopul de a le stimula şi dezvolta creativitatea şi spiritul inovativ. Această competiție se diferențiază de celelalte concursuri prin accentul pus pe partea practică și prin dorința de a le oferi inginerilor de mâine oportunități de dezvoltare prin provocări care să le permită să-ți pună în aplicare ideile.

Evenimentul, cunoscut deja în rândul pasionaților de robotică, a ajuns la a VIII-a ediție, înregistrând, de această dată, un numar de 198 de roboţi înscrişi la cele 10 probe, 80 de echipe şi 280 participanți din ţări precum Brazilia, Mexic, Turcia, Bulgaria și România!

Noutatea ediției: câștigătorii primelor 3 locuri în cadrul Mega Sumo vor participa gratuit (taxă, masă, cazare) la cel mare mare turneu de profil din lume: All Japan Robot-Sumo Tournament, ce va avea loc în Japonia!

Deoarece Robochallenge este un proiect în curs de dezvoltare, un real sprijin îl reprezintă partenerii concursului: TME, HP, JSumo, Microchip, Fujisoft Inc, Brainspotting, IBM, TV Giurgiu, Cisco, Teatrul Evreiesc, Infineon, Atelier 13, Aqua Carpatica alături de susținători –  UNSR, Redbull. De asemenea, printre cei care asigură vizibilitatea concursului în presă și în mediul online se numără Jurnalul de Afaceri, Știință&Tehnică, ITChannel, Agora, România Pozitivă, revoBlog, IQool, Cariere Online, TV City, bucuresteni.ro, studenții.net,
studentdinprovincie.ro,ziare.com, inOras.ro,vinsieu.ro sau Psiholog:Revista Europeana de Psihologie si Coaching.

Vă așteptăm în număr cât mai mare atât pentru a vă susține preferații și a fi martorii unui spectacol unic. Premii și tombole oferite de către sponsorii evenimentului pentru susținătorii echipelor și spectatori. Intrarea publicului este liberă, așadar veniți alături de noi pentru a urmări împreună lupta din ring!

Alăturați-vă celui mai mare concurs de robotică din România!

#Robochallenge2015

Cât de util a fost acest articol pentru tine?

Dă click pe o steluță să votezi!

Medie 0 / 5. Câte voturi s-au strâns din 1 ianuarie 2024: 0

Nu sunt voturi până acum! Fii primul care își spune părerea.

Întrucât ai considerat acest articol folositor ...

Urmărește-ne pe Social Media!

Ne pare rău că acest articol nu a fost util pentru tine!

Ajută-ne să ne îmbunătățim!

Ne poți spune cum ne putem îmbunătăți?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here