0
(0)

Continuând tradiția, echipa ETTI Robochallenge, în colaborare cu Liga Studenților Electroniști, organizează în luna aprilie a acestui an etapa locală – București  a Concursului Național de robotică RoboChallenge, concurs găzduit de Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației.

 

 

Perioada înscrierilor pentru această ediție s-a deschis, iar condițiile de participare sunt mult mai relaxate decât în anii anteriori. De aceeastă dată, elevii și studenții nu mai sunt singurii eligibili să participe la eveniment, competiția adresându-se tuturor celor interesați, iar probele fiind la alegere. Pentru participanții din București, înscrierile sunt deschise până la data de 1 aprilie 2013.

A  VI-a ediție RoboChallenge va debuta cu o premieră – vor exista șase probe de concurs: Sumo, Mini-Sumo, Micro-Sumo, Robo Fotbal, Line Follower Clasic și, nu în ultimul rând, Line Follower Enhanced.

Probele de Robo Sumo, Mini-Sumo si Micro-Sumo se vor desfășura după regulamentul internațional, iar în cazul competiției de Sumo, ringul va fi metalic. Proba de Robo Fotbal va pune față în față doi roboți, într-o arenă cu 12 bile, iar aceștia vor trebui să înscrie cât mai multe goluri. Proba de Line Follower și Line Follower Enhanced se va adresa în special elevilor de liceu, având un grad de dificultate redus.

Concurenții vor putea participa la orice probă din concurs, cu câte un robot, iar probele vor fi independente una față de cealaltă. Astfel, participanții vor avea ocazia să își pună în aplicare inventivitatea, imaginația și, în special, cunoștințele în domeniu.

 

Înscrieri la adresa: inscriere@robochallenge.ro

Pentru informații suplimentare, contactați:

Diana Șandru, Tel. 0743001833/0735915640, E-mail: diana.sandru@lse.org.ro

Bianca Nica, Tel. 0747874812, E-mail: bianca.nica@lse.org.ro

Website:  www.lse.org.ro,  www.robochallenge.ro

Cât de util a fost acest articol pentru tine?

Dă click pe o steluță să votezi!

Medie 0 / 5. Câte voturi s-au strâns din 1 ianuarie 2024: 0

Nu sunt voturi până acum! Fii primul care își spune părerea.

Întrucât ai considerat acest articol folositor ...

Urmărește-ne pe Social Media!

Ne pare rău că acest articol nu a fost util pentru tine!

Ajută-ne să ne îmbunătățim!

Ne poți spune cum ne putem îmbunătăți?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here