Ești pasionat de domeniul energetic? Vrei să fii la curent cu noile tendințe în materie de energie regenerabilă? Conceptul de “panou fotovoltaic” îți sună cunoscut?

 

Primăvara aceasta EESTEC București organizează Energy, Always a Challenge V, eveniment al cărui scop este de a te pune în temă cu tendințele actuale în domeniul energetic și importanța lor în ceea ce privește energia regenerabilă. În același timp ai oportunitatea să susții o cauză socială, întrucât evenimentul urmărește implementarea unei platforme sustenabile pentru generarea de energie electrică la MagiCAMP, tabără destinată copiilor cu afecțiuni oncologice.

Evenimentul se desfășoară pe parcursul a două săptămâni, în perioada 15 – 24 Aprilie. În prima săptămâna ai ocazia să participi la conferințe și prezentări, unde sunt abordate teme precum:

• Sisteme inteligente

• Surse de energie regenerabile

• Tranzacționarea energiei

Cea de a doua săptămână este dedicată workshopului internațional, în cadrul căruia vei realiza un sistem energetic bazat pe panouri fotovoltaice sub îndrumarea specialiștilor în domeniu.

Energy, Always a Challenge se bucură și la această ediție de parteneri precum Alstom, Schneider Electric, Enevo Group, Phoenix Contact, IBM, ElectraSol și Holcim.

Dacă vrei să afli mai multe detalii despre eveniment şi înscriere, ne poți contacta pe Facebook sau pe site:

www.facebook.com/eeStec.Bucuresti
www.eestec.ro/energy