0
(0)

Vrei să faci ceva mai interesant ca de obicei? Ceva care să îți dezvolte inteligența, să te relaxeze și să te și captiveze? Uite ce-ți propunem noi.

În săptămâna 7-11 August poți uita de calculator, căldură sau mașină. Vino la Fundația Calea Victoriei și participă la cursul despre Babilon, India, Egipt, Grecia: Fascinaţia Antichităţii. Un cocktail de informații și curiozități, atent povestite de lectorul Cristian Vechiu, vă va trezi interesul pentru fascinantele civilizații ale lumii antice: Sumer, China, Persia, Egiptul antic sau Grecia antică, etruscii și Imperiul Roman.

Iar pe 11 August, vino împreună cu noi la o Seară de observaţii astronomice şi stele căzătoare – Perseide 2017. Ieșim din București, ne bucurăm de strălucirea stelelor și de explicațiile astronomului Adrian Șonka despre constelații, planete și alte corpuri cerești.

Ca să nu ratezi nimic, uite detaliile pe care e cazul să ți le treci în agendă:

Babilon, India, Egipt, Grecia: Fascinaţia Antichităţii – începe luni, 7 August la ora 19:00, iar întâlnirile sunt zilnice. Costul este de 220 de lei pentru toate cele 4 întâlniri. Cursul are loc la sediul fundației, pe strada Popa Soare nr. 40 

Perseide 2017 – Seară de observaţii astronomice şi stele căzătoare – 11 August, întâlnirea se face la ora 20:00. Punct de pornire: parcarea Bibliotecii Naționale, Bulevardul Unirii, nr. 22; București. Observațiile vor fi făcute din apropierea localității Fundulea. Costul este de 55 de lei/ persoană. Transportul se face cu maşinile cursanţilor.

Atât pentru curs cât și pentru seara de observații astronomice, înscrierile se fac pe adresa contact@victoriei.ro.

Cât de util a fost acest articol pentru tine?

Dă click pe o steluță să votezi!

Medie 0 / 5. Câte voturi s-au strâns din 1 ianuarie 2024: 0

Nu sunt voturi până acum! Fii primul care își spune părerea.

Întrucât ai considerat acest articol folositor ...

Urmărește-ne pe Social Media!

Ne pare rău că acest articol nu a fost util pentru tine!

Ajută-ne să ne îmbunătățim!

Ne poți spune cum ne putem îmbunătăți?