0
(0)

Designerul industrial olandez Niels van Hoof și-a imaginat un concept de notebook pliabil. Nu așa sunt toate? Nu chiar, pentru că Feno (așa se numește creația olandezului) nu se pliază doar între ecran și tastatură, ci se pliază și la jumătatea ecranului.

 

Treaba asta ar fi o idee excelentă, mai ales că la notebook-urile obișnuite, o mare parte din jumătatea ocupată de tastatură rămâne neutilizată. Feno este un produs care folosește conceptul ecranelor OLED flexibile care, sperăm că în viitorul apropiat, se vor regăsi în gadgeturile disponibile comercial.

Am găsit o mică problemă în designul olandezului. Van Hoof își imaginează că mouse-ul va putea fi încorporat în carcasa notebook-ului pentru a economisi spațiul prețios din geantă, însă, un concept futurist nu ar trebui să elimine total „rozătorul” digital? N-ar fi mai interesant ca notebook-ul să poată fi controlat prin gesturi sau măcar tactil, pe suprafața ecranului? Și dacă tot avem ecran flexibil, nu putem face în așa fel încât să rulăm gadgetul într-o carcasă și mai compactă?

Sursă: Yanko Design

Cât de util a fost acest articol pentru tine?

Dă click pe o steluță să votezi!

Medie 0 / 5. Câte voturi s-au strâns din 1 ianuarie 2024: 0

Nu sunt voturi până acum! Fii primul care își spune părerea.

Întrucât ai considerat acest articol folositor ...

Urmărește-ne pe Social Media!

Ne pare rău că acest articol nu a fost util pentru tine!

Ajută-ne să ne îmbunătățim!

Ne poți spune cum ne putem îmbunătăți?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here