0
(0)

Vehiculul, numit Toilet Bike Neo, este creaţia companiei japoneze, producătoare de…toalete, Toto.

 

Pe lângă cadrul clasic al unei motociclete cu trei roţi, este compusă dintr-o toaletă mobilă şi un mic laborator mobil, care procesează excrementele şi urina umane, transformându-le în biocombustibil.

Viteza maximă a motocicletei este de doar 80 km/h, dar compania producătoare speră ca invenţia lor să reducă emisiile de dioxid de carbon cu până la 50% în numai şase ani.

Dacă încă toaleta-motocicletă nu v-a surprins, aflaţi că ea poate comunica cu utilizatorul şi cânta muzică – probabil pentru a-l inspira atunci când o „alimentează”.

Motocicleta ecologică efectuează în prezent un tur al Japoniei, totalizând aproape o mie de kilometri. Turneul „toaleto-mobilului” a început din faţa sediului companiei Toto din Kitakyushu şi se va sfârşi în capitala niponă, Tokyo, pe data de 2 noiembrie a.c.

Deşi un astfel de vehicul încurajează şoferul să utilizeze cât mai des toaleta-rezervor ataşată, pentru a-i mări autonomia, proprietarii trebuie să aibă grijă ca nu cumva să atenteze la bunele moravuri când opresc la \”pompă\”.

Sursa

Cât de util a fost acest articol pentru tine?

Dă click pe o steluță să votezi!

Medie 0 / 5. Câte voturi s-au strâns din 1 ianuarie 2024: 0

Nu sunt voturi până acum! Fii primul care își spune părerea.

Întrucât ai considerat acest articol folositor ...

Urmărește-ne pe Social Media!

Ne pare rău că acest articol nu a fost util pentru tine!

Ajută-ne să ne îmbunătățim!

Ne poți spune cum ne putem îmbunătăți?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here