0
(0)

După ce a fost desemnat printre cei trei semifinaliști din România ai concursului Siemens CEE Press Awards 2016 (unde România a participat pentru prima oară), colegul Oraan Mărculescu a avut plăcuta surpriză să se numere printre finaliștii europeni ai acestui concurs.

În această competiție, dedicată unui număr de 10 țări din Europa Centrală și de Est, au fost înscrise 147 de materiale, pe tema „Infrastructura inteligentă”, cu subiecte diverse, precum transport eficient, clădiri inteligente sau rețele electrice inteligente. Câștigătorii au fost desemnați după un proces de jurizare realizat de membrii juriului din fiecare țară participantă.

Cele trei premii ale Siemens CEE Press Awards 2016 au fost acordate câștigătorilor în cadrul unui eveniment desfășurat la sediul Siemens din Viena. Aceștia au fost:

  • Nataša Koražija (Slovenia), premiată pentru un articol publicat în Casnik Finance
  • Ulrike Moser-Wegscheider (Austria), premiată pentru un articol publicat în Business Magazine Trend
  • Oraan Mărculescu (România), premiat pentru un articol publicat în Știință & Tehnică

„Acum, la încheierea competiției, putem spune cu mândrie că Siemens CEE Press Award și-a îndeplinit obiectivele. Răspunsul reprezentanților media a fost extraordinar și, mai mult, am reușit să creăm sinergii regionale în tratarea subiectelor inevitabile în viața modernă și în evoluția noastră viitoare. Ca un lider în tehnologie, Siemens este dedicat oricărei inițiative ce poate ajuta la crearea unui viitor sustenabil. Prin această competiție, dorim să recunoaștem rolul media în acest domeniu. În numele Siemens, dorim să felicităm câștigătorii și să mulțumim tuturor participanților pentru contribuția lor”, a declarat Katharina Swoboda, Head of Corporate Communications în Austria și CEE.

Câștigătorii regionali vor fi premiați cu o călătorie de trei zile la Londra, unde vor avea ocazia să viziteze Crystal, cea mai mare expoziție din lume dedicată orașelor viitorului.

P.S.

Mai jos puteți citi articolul câștigător, publicat în ediția cu numărul 54 a revistei Știință & Tehnică.

masini-autonome-oraan-1

masini-autonome-oraan-2

Cât de util a fost acest articol pentru tine?

Dă click pe o steluță să votezi!

Medie 0 / 5. Câte voturi s-au strâns din 1 ianuarie 2024: 0

Nu sunt voturi până acum! Fii primul care își spune părerea.

Întrucât ai considerat acest articol folositor ...

Urmărește-ne pe Social Media!

Ne pare rău că acest articol nu a fost util pentru tine!

Ajută-ne să ne îmbunătățim!

Ne poți spune cum ne putem îmbunătăți?