0
(0)

Logitech a lansat noul mouse din gama Logitech G, Logitech G303 Daedalus Apex Performance Edition Gaming Mouse. Conceput în urma feedback-ului adunat de la cei mai entuziaşti gameri şi de la comunitatea eSports, Logitech G303 integrează tehnologia de senzor exclusivă Delta Zero şi un sistem de tensionare cu arc metalic.

 

„Comunitatea de gaming ne-a trimis un mesaj clar: îşi dorea design-ul simetric al modelului G302 combinat cu senzorul uimitor integrat în mouse-ul G502,” a precizat Ujesh Desai, vice preşedinte şi general manager al diviziei de gaming de la Logitech. „Ne-am folosit de acest feedback pentru a dezvolta un mouse, tunat şi testat de către profesionişti, care să asigure acurateţe, confort şi performanţă. Datorită vouă am creat acest device extraordinar.”

Logitech G303 dispune de unul dintre cei mai avansati senzori optici disponibili în mouşii de gaming actuali şi reflectă angajamentul companiei de a folosi ştiinţa pentru a concepe produse care să-i ajute pe gameri să câştige. Logitech G303 permite personalizarea iluminării RGB pentru crearea unei ambinţe favorabile gamerului.

„G303 Daedelus Apex îţi oferă un avantaj major,” a precizat Sean “sg@res” Gares de la echipa Cloud9, CS:GO. „Acest mouse este extrem de confortabil cu al său design ambidextru.”

Mouse-ul G303 dispune de cel mai bun senzor optic Logitech ce facilitează un tracking precis. Tehnologia exclusivă Delta Zero minimizează efectul de „mouse acceleration”, pentru o acurateţe îmbunătăţită şi o precizie excelentă. Cu posibilitatea ajustării rezoluţiei DPI ce variază între valorile de 200 şi 12.000, mouse-ul oferă un nivel de sensibilitate şi tracking de neegalat şi poate urmări mişcări la viteza de 300 inci pe secundă. Senzorul optic poate fi calibrat pentru a obţine înălţimea maximă faţă de mousepad (lift-off distance) şi viteze de tracking maxime pe orice suprafaţă de gaming.

Design-ul mouse-ului Logitech G303 este compact şi durabil. Sistemul exclusiv Logitech G de tensionare cu arc metalic reduce efectul de „pre-travel”, sensibilitatea butoanelor fiind mult îmbunătăţită. Butoanele de click stânga-dreapta au fost supuse unor teste ce au însumat 20 de milioane de click-uri, echivalentul unui gamer profesionist de top care practică 10 ore pe zi, timp de doi ani.

Iluminarea RBG full-color integrată mouse-ului Logitech G303 proiectează lumina pe suprafaţa mouse pad-ului şi poate fi personalizată dintr-o paletă de până la 16,8 milioane de culori. Îţi poţi lumina mouse-ul cu ajutorul unor pattern-uri de lumină ambientale sau o poţi dezactiva atunci când nu foloseşti sistemul.

Logitech G303 Daedalus Apex Performance Edition Gaming Mouse va fi disponibil în Europa din luna martie 2015, la un preţ recomandat de 70 Euro.

Cât de util a fost acest articol pentru tine?

Dă click pe o steluță să votezi!

Medie 0 / 5. Câte voturi s-au strâns din 1 ianuarie 2024: 0

Nu sunt voturi până acum! Fii primul care își spune părerea.

Întrucât ai considerat acest articol folositor ...

Urmărește-ne pe Social Media!

Ne pare rău că acest articol nu a fost util pentru tine!

Ajută-ne să ne îmbunătățim!

Ne poți spune cum ne putem îmbunătăți?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here