Dupa proiecția din august de pe Empire State Building la New York, Bucureștiul a devenit sâmbătă seara al doilea oraș în care mesajul documentarului Racing Extinction a fost proiectat pe clădiri, în cadrul iMapp București, unul dintre cele mai mari spectacole de video-mapping din lume.

 

Imagini cu animale din specii pe cale de dispariție au fost proiectate pe fațada Palatului Parlamentului, ca parte a unei campanii prin care Discovery își propune să stârnească la nivel global curiozitatea oamenilor și să inițieze acțiuni concrete în câteva zone-cheie, printre care: lupta împotriva traficului de animale sălbatice, reducerea emisiilor de carbon prin utilizarea energiei verzi sau sprijinirea altor cauze ecologice.

Cei 23,000 de metri pătrati ai fațadei Palatului Parlamentului au devenit suprafața de proiecție pentru 104 proiectoare, transmițând într-o manieră unică mesajul Racing Extinction celor peste 100.000 de spectatori.

Racing Extinction este unul dintre programele-cheie ale campaniei de brand recent lansate de Discovery, sub conceptul „Nu inceta sa fii curios! – un îndemn la actiune”, la căutare neîncetată de noi informații și experiente.

Programul, un documentar-manifest de două ore, semnat de regizorul premiat cu Oscar Louie Psihoyos, va avea premiera mondială pe Discovery Channel și va putea fi vizionat în 220 de țări, inclusiv în România, într-un interval de 24 de ore, începând din Noua Zeelandă și încheind cu Statele Unite. Luați parte la această mișcare globală și urmăriți alături de întreaga lume Racing Extinction, pe 2 decembrie, de la ora 21:00, pe Discovery Channel!

Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina de Facebook Discovery Romania si pe site-ul www.discovery.ro.