0
(0)

Majoritatea imprimantelor de astăzi sunt înzestrate cu un scaner pentru reproducerea de copii digitale după documente sau poze tipărite. Dar nu este chiar o funcție foarte prietenoasă, mai ales dacă ai de scanat ceva care nu se poate așeza foarte bine în locașul prestabilit. Soluția? Un scaner portabil. Și mai simplu: un mouse cu scaner încorporat.

 

Mouse-ul este oricum un dispozitiv care scanează rapid orice suprafață cu o rază laser. De ce nu ne-am gândit până acum că „rozătorul” poate fi și un excelent scaner? Oricum, dacă noi nu ne-am prins, compania I.R.I.S. a trecut deja la fapte.

Mouse-ul creat de ei se numește IRIScan și în momentul în care deschizi aplicația specială în sistemul de operare Windows și apeși butonul de clic stânga, imaginea de sub acesta începe să apară pe ecran, ca prin minune. Scanarea se face ca și cum ai șterge o tablă cu buretele, iar sistemul de recunoaștere a caracterelor le adaugă și pe acestea într-un strat separat, ca să poată fi editate ulterior. Ai terminat de scanat o suprafață cu dimensiuni maxime A3?

Dacă apeși clic dreapta, documentul poate fi salvat și editat în fel și chip în mai multe formate arhicunoscute precum Word, Excel sau PDF. Iar „mousoscanerul” nu este deloc prohibitiv la preț: 80 $.

Sursă: IRIS via Gizmag

Cât de util a fost acest articol pentru tine?

Dă click pe o steluță să votezi!

Medie 0 / 5. Câte voturi s-au strâns din 1 ianuarie 2024: 0

Nu sunt voturi până acum! Fii primul care își spune părerea.

Întrucât ai considerat acest articol folositor ...

Urmărește-ne pe Social Media!

Ne pare rău că acest articol nu a fost util pentru tine!

Ajută-ne să ne îmbunătățim!

Ne poți spune cum ne putem îmbunătăți?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here