0
(0)

Aseară, miercuri, 23 ianuarie, echipa Discovery România a organizat în cadrul Grand Cinema Digiplex București o conferință de presă care s-a confundat mai degrabă cu un spectacol în urma căruia jurnaliștii au plecat vrăjiți la propriu.

 

În primul rând, Ada Roseti, director de programe pe Europa de Sud-Est la Discovery Networks CEEMEA, a realizat o expunere foarte documentată, concisă și totodată spectaculoasă a noii grille de programe pe canalele Discovery disponibile în  România, printre care Discovery Channel, TLC, Animal Planet sau Discovery Science.

Apoi, preț de aproape două ore care au trecut ca cincisprezece minute, tânărul magician Ben Hanlin, al cărui interviu în exclusivitate pe România îl puteți citi în paginile ediției din ianuarie 2013 a publicației tipărite Știință&Tehnică, a fermecat audiența cu numere de iluzionism și cu demonstrații științifice servite ca magie care i-au făcut pe cei din sală să se bucure și să se mire ca niște copii. Alături de charisma și de personalitatea extrem de prietenoasă a celui mai tânăr dintre cei patru prezentatori ai emisiunii ”Știință și Magie” de pe Discovery Channel, toate acestea au asigurat reușita conferinței-spectacol de anunțare a noutăților Discovery.

Aceste noutăți includ atât programe în premieră absolută, precum Ştiinţă şi magie, Oraşe în secţiune sau North America, cât şi sezoane noi ale unor seriale cunoscute precum Dynamo şi magia imposibilului, Curiosity, Mastechef US sau Regele cofetarilor.

Cu ocazia începerii serialului Ştiinţă şi magie, Discovery l-a invitat în România pe Ben Hanlin, unul dintre cei patru magicieni din emisiune şi unul dintre cei mai tineri membri ai grupului The Magic Circle. Acesta se va întâlni cu fanii romani în cadrul unui eveniment ce va avea loc joi, 24 ianuarie, în cadrul Cinema Digiplex, din Băneasa Shopping City. Totodată, Ben va vizita câteva şcoli din capitală pentru a le vorbi elevilor despre legătura dintre ştiinţă şi magie, cu ocazia aniversării unui an de Şcoala Discovery. Ben Hanlin este cea de-a 4-a vedeta Discovery care vine în România în ultimul an, după vizita lui Danny Forster, prezentatorul emisiunii Tehnologie extremă şi cea a lui Bill şi Gary, prezentatorii seriei Doi nebuni pe 4 roţi.

Printre premierele Discovery Channel de anul acesta se numără Life, unul dintre cele mai impresionante seriale de istoria naturii, realizat în colaborare cu BBC şi narat chiar de David Attenborough, Imperiul nelegiuiţilor, un program despre cele mai cunoscute familii de gangsteri din Statele Unite, Ed Stafford – Naked and Marooned, unul dintre cele mai originale programe de supravieţuire în care un om este lăsat singur pe o insulă pustie, Oraşe în secţiune, din care aflăm ce se ascunde sub marile metropole ale lumii, dar şi sezoane noi din Dynamo şi magia imposibilului, Doi nebuni pe patru roţi, Curiosity sau Vânătorii de mituri.

Canalul pentru femei TLC îşi va suprinde fanii cu sezoane noi din Regele cofetarilor, Probleme stânjanitoare şi Masterchef US, dar şi cu seriale în premieră precum Crafts Wars, un program despre lumea artizanatului manual, prezentat de actriţa Tori Spelling, The Food Hospital, o serie care explorează ipoteza că hrana poate fi folosită ca medicament, Honney Boo Boo, un serial despre familia unei fetiţe din Georgia, care a devenit un adevărat fenomen media în SUA, sau Fashion Stars, un program despre modă, prezentat de Jessica Simpson, Nicole Richie şi John Varvatos.

Animal Planet continuă să-i surprindă pe telespectatori cu serii noi despre lumea animalelor precum Insectele lui Dominic Monaghan, în care celebrul actor din Lost: Naufragiaţii şi Stăpânul inelelor caută în cele mai îndepărtate colţuri ale lumii cele mai caudate insecte, sau Glory Hounds, o serie despre câinii militari utilitari.

Pe Discovery Science telespectatorii vor putea urmări programe noi precum Profeţii Universului SF, creat de celebrul Ridley Scott sau This Changes Everything, în care actorul James Woods discută despre tehnologie şi despre problemele etice care se pun în cazul nanotehnologiei sau biologiei sintetice.

ID Investigation Discovery îşi aşteaptă fanii cu serii noi precum Wives with Knives, despre poveştile fascinante ale unor femei care au fost nevoite să lupte pentru supravieţuire la propriu,  sau Pretty Bad Girls, un program despre femei criminale care au ucis cu premeditare, ştiind exact ce-şi doresc şi fiind dispuse să facă tot ce e nevoie pentru a-şi atinge scopul.

Pe Discovery World vor fi difuzate programe noi precum Secrets of …, o incursiune în lumea forţelor speciale precum Delta Force, CIA Black Ops, Navy Seals şi Green Berets, sau sezonul 6 din True Stories, un serial despre evenimente din viaţa reală care au inspirat unele dintre cele mai celebre filme blockbuster de la Hollywood, iar pe Discovery HD Showcase vor rula în premieră serii precum Căutătorul de maşini clasice, despre elitele colecţionarilor de maşini, sau Wild Fisherman, despre doi prieteni care pornesc într-o adevărată aventură la pescuit, înfruntând condiţii meteo extreme, drumuri prin deşert şi un peisaj sălbatic, complet neîmblânzit, explorând unele dintre cele mai izolate şi mai frumoase regiuni din Mozambic.

Cât de util a fost acest articol pentru tine?

Dă click pe o steluță să votezi!

Medie 0 / 5. Câte voturi s-au strâns din 1 ianuarie 2024: 0

Nu sunt voturi până acum! Fii primul care își spune părerea.

Întrucât ai considerat acest articol folositor ...

Urmărește-ne pe Social Media!

Ne pare rău că acest articol nu a fost util pentru tine!

Ajută-ne să ne îmbunătățim!

Ne poți spune cum ne putem îmbunătăți?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here