0
(0)
  • Distincție acordată inițial în 1882, Medalia de Onoare cu Panglică Albastră li se oferă persoanelor care au avut realizări
    semnificative în serviciul public și care au contribuit substanțial la bunăstarea generală a populației

 

Epson anunță că președintele companiei, Minoru Usui, a fost selectat de guvernul japonez pentru a fi decorat în această toamnă cu prestigioasa distincție „Medalia de Onoare cu Panglică Albastră”.

Minoru Usui a fost ales pentru a fi decorat datorită contribuției pe care a adus-o la evoluția companiei Epson și a industriei japoneze în general, prin modelul de afaceri al companiei Epson.

Principalele paliere pe care Minoru Usui și-a făcut simțită contribuția sunt:

  • Dezvoltarea afacerii în calitate de director și președinte Epson
  • Dezvoltarea tehnicilor de imprimare digitală cu echipamente care folosesc jet de cerneală și, astfel, stimularea culturii fotografiei
  • Dezvoltarea pieţei de videoproiectoare cu tehnologia 3LCD în scopuri educaționale
  • Avansul industriei de ceasuri prin dezvoltarea și popularizarea primelor ceasuri solare cu GPS din lume
  • Avansul industriei de echipamente pentru birou, în calitate de șef al Japan Business Machine și al Information System Industries Association (JBMIA)

„Este o onoare extraordinară să primesc Medalia cu Panglică Albastră. Nu ar fi fost posibil fără sprijinul a nenumărați alți oameni, cărora le sunt profund recunoscător. Unul dintre motivele principale pentru această onoare îl reprezintă imprimantele color cu jet de cerneală, produse despre care sunt mândru să spun că au contribuit semnificativ la răspândirea și dezvoltarea tipăririi fotografiilor digitale. Imprimantele pe care le-am dezvoltat au făcut posibile fotografii de calitate la un preț accesibil pentru consumatorii obișnuiți, ceea ce a creat un context în care am ajutat pe oricine să imprime cu ușurință și convenabil fotografiile chiar acasă. În calitate de director executiv Epson, sunt nerăbdător să dezvoltăm noi produse în diferite domenii și să creăm noi piețe, prin care să contribuim la dezvoltarea industrială și culturală și să facem din Epson o companie indispensabilă”, a declarat Minoru Usui.

Medaliile de onoare pentru anul 2018 vor fi înmânate în cadrul unei ceremonii care va avea loc pe 14 noiembrie, la Hotelul Tokyo Prince. Ceremonia va fi urmată de o audiență cu Majestatea Sa Împăratul Akihito al Japoniei, la curtea Palatului Imperial.

Despre Medalia de Onoare cu Panglică Albastră

Există șase tipuri de medalii, fiecare cu o culoare diferită a panglicii (roșu, verde, galben, violet, albastru și bleumarin), care sunt conferite persoanelor care au avut realizări notabile în una din șase zone de activitate. Medalia cu Panglică Albastră este le este înmânată acelora care au adus contribuții remarcabile în domenii cum ar fi promovarea industriei și promovarea bunăstării și educației publice prin activitățile comerciale sau prin colaborarea cu alte grupuri sau organizații.

Despre Epson

Epson este un lider global în tehnologie, dedicat conectării oamenilor, lucrurilor şi informaţiilor, prin intermediul tehnologiilor sale originale eficiente, compacte şi precise. Având o gamă de produse care cuprinde de la imprimante cu jet de cerneală şi sisteme de imprimare digitală până la proiectoare 3LCD, ochelari inteligenţi, sisteme de detecţie şi roboţi industriali, compania se concentrează asupra stimulării inovaţiilor şi depăşirii aşteptărilor clienţilor în ceea ce priveşte imprimantele cu jet de cerneală, comunicarea vizuală, echipamentele portabile şi robotica.

Cât de util a fost acest articol pentru tine?

Dă click pe o steluță să votezi!

Medie 0 / 5. Câte voturi s-au strâns din 1 ianuarie 2024: 0

Nu sunt voturi până acum! Fii primul care își spune părerea.

Întrucât ai considerat acest articol folositor ...

Urmărește-ne pe Social Media!

Ne pare rău că acest articol nu a fost util pentru tine!

Ajută-ne să ne îmbunătățim!

Ne poți spune cum ne putem îmbunătăți?