0
(0)

Actualizare: Festivalul AstroFest revine în 23-24 iulie!

Festivalul de astronomie, știință și călătorii în spațiu își redeschide porțile pentru bucureșteni – și nu numai.

Pentru revista Ș&T, acest eveniment va fi încununarea unei luni întregi dedicate astronomiei, atât prin evenimente cu publicul, cât și în ultimul număr al revistei.

Luna Astronomiei a demarat cu Ziua Astronomiei la Palatul Cotroceni, pe 17 mai, în prezența Președintelui României, domnul Klaus Iohannis. Domnul Președinte s-a declarat un pasionat al astronomiei și a spus că „astronomia ne dă speranța unui viitor de descoperiri care să aprofundeze cunoașterea universului și, implicit, a lumii noastre, în ultimele decenii multiplicându-se demersurile europene și internaționale privind explorarea pașnică a spațiului.”

Odată cu relaxarea măsurilor de prevenție anti Covid-19, revista Știință & Tehnică readuce astronomia în mijlocul pasionaților de călătorii în cosmos.

Timp de două zile – 23 și 24 iulie 2021 -, pasionații de astronomie și călătorii în spațiu sunt invitați să exploreze tot ce știm despre universul de dincolo de atmosfera Pământului. Veți testa cele mai performante instrumente, în compania unor „vedete” ale astronomiei și călătoriei în spațiu.

Festivalul AstroFest 2021 se desfășoară pe ZONE de activități, în Parcul Crângași din Capitală. Veți putea interacționa direct cu cercetătorii din aceste zone sau veți asista la demonstrații de tehnologie, expoziții, observații astronomice, experimente de astrofizică sau prezentări științifice.
INTRAREA ESTE LIBERĂ!

Foto: Cătălin Beldea (cu ocazia AstroFest 2019)

Cât de util a fost acest articol pentru tine?

Dă click pe o steluță să votezi!

Medie 0 / 5. Câte voturi s-au strâns din 1 ianuarie 2024: 0

Nu sunt voturi până acum! Fii primul care își spune părerea.

Întrucât ai considerat acest articol folositor ...

Urmărește-ne pe Social Media!

Ne pare rău că acest articol nu a fost util pentru tine!

Ajută-ne să ne îmbunătățim!

Ne poți spune cum ne putem îmbunătăți?