0
(0)

Veste bună pentru fanii Apple și nu numai: iStyle își deschide un nou magazin în incinta AFI Palace Cotroceni pe 9 aprilie. Este al patrulea din România și totodată cel mai mare, având o suprafață de 125 metri pătrați. Astăzi, iStyle ne-a invitat să vedem noul magazin unde am avut surpriza să vedem și iPhone 4.

 

Dora Popenciu, Directoarea Generală iStyle în România chiar a ținut să mulțumească Vodafone pentru faptul că le-au pus la dispoziție noile smartphone-uri. Noul magazin iStyle Cotroceni a însemnat o investiție de peste 150.000 de euro, dar Popenciu speră ca fanii Apple să le aducă în vistierie cel puțin 100.000 euro pe lună.

iStyle este un „Apple Premium Reseller”, având, teoretic, un statut preferențial pentru „mărul mușcat” al lui Steve Jobs. Treaba asta vine totuși și cu niște concesii pentru compania românească. iStyle va trebui să regândească și designul celorlaltor magazine pentru a rămâne la standardele impuse de Apple.

Mai avem o veste bună. Pe 9 aprilie, iStyle va avea o promoție cu reduceri de 20% pentru primele 50 de notebook-uri vândute în acea zi (în limita de două bucăți per client) și reduceri de 10% pentru toate celelalte produse din magazin, evident, în limita stocului.

iStyle promite în viitor și organizarea de workshop-uri și demonstrații pentru utilizarea produselor Apple.

Am avut o singură dezamăgire. N-am găsit pe rafturi nici urmă de iPad 2. Există și o scuză. Încă nu a fost lansat oficial în România.

 

 

Cât de util a fost acest articol pentru tine?

Dă click pe o steluță să votezi!

Medie 0 / 5. Câte voturi s-au strâns din 1 ianuarie 2024: 0

Nu sunt voturi până acum! Fii primul care își spune părerea.

Întrucât ai considerat acest articol folositor ...

Urmărește-ne pe Social Media!

Ne pare rău că acest articol nu a fost util pentru tine!

Ajută-ne să ne îmbunătățim!

Ne poți spune cum ne putem îmbunătăți?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here