0
(0)

Să fim sinceri, este foarte puțin probabil ca vreunul dintre noi, muritorii, să ajungem în spatele volanului unui bolid de F1 sau a unui supercar de raliu. Nouă ne rămâne să visăm la „bordul” unui simulator cât mai performant, iar cel care aspiră la titlul suprem este noul TL3 al englezilor de la Motion Simulation. Ei au deschis de curând o sală în care au inclus câteva simulatoare accesibile publicului.

Motion-Simulation-TL3-2

Pentru 15 lire sterline (aproximativ 20 euro) primești un scurt curs teoretic și 15 minute la bordul aproape oricărui bolid ți-ai imagina pe o mulțime de trasee.

Ce are în plus TL3 față de alte simulatoare? Englezii spun că ecranul simulatorului este primul din lume cu o acoperire de 200 de grade în jurul pilotului și are o rezoluție de aproximativ 6 milioane de pixeli. În plus, simulatorul poate genera accelerații de până la 2G și mișcări naturale pe trei axe diferite.

Motion-Simulation-TL3-1

Iar pentru încă un spor de experiență realistă, compania împrumută la cerere piloților și costume specifice, completate de casca de protecție regulamentară.

Dacă nu ai drum prin Anglia, sau vrei să-ți deschizi propria afacere de VR racing, poți cumpăra un TL3 cu 45436 de euro.

Cât de util a fost acest articol pentru tine?

Dă click pe o steluță să votezi!

Medie 0 / 5. Câte voturi s-au strâns din 1 ianuarie 2024: 0

Nu sunt voturi până acum! Fii primul care își spune părerea.

Întrucât ai considerat acest articol folositor ...

Urmărește-ne pe Social Media!

Ne pare rău că acest articol nu a fost util pentru tine!

Ajută-ne să ne îmbunătățim!

Ne poți spune cum ne putem îmbunătăți?