0
(0)

Gibson Innovation lansează, în România, Philips Fidelio E5 și B5, două sisteme de sunet, cu boxe detașabile șii noul pick-up Philips OTT2000 cu design retro, dar cu toate funcționalitățile moderne.

 

Noul sistem de boxe Philips Fidelio E5 reprezintă ultima inovație a conceptului revoluționar „surround la cerere”. Se transformă, în doar câteva secunde, dintr-un sistem audio stereo de înaltă fidelitate într-un sistem home cinema surround. Părțile superioare ale fiecărei boxe sunt detașabile și pot fi mutate în spatele ascultătorului, rapid și simplu, creând efectul de sunet surround. Tot ce trebuie să faceți este să decuplați boxele wireless de la unitățile principale (stânga și dreapta) și să le amplasați în partea din spate a camerei. Boxele utilizează tehnologia audio wireless brevetată, cu boxe care redau un sunet cu efect de învăluire care funcționează pe o frecvența unică, astfel nu riscați nicio interferență cu rețeaua electrică. Rezultatul este un sistem complet de redare wireless a sunetului. Atunci când ați terminat, montați înapoi boxele și aveți din nou un sistem audio stereo.

Sistemul SoundBar Philips Fidelio B5 funcționează pe același principiu, însă părțile detașabile sunt cele din lateralele unității principale. Aceste boxe detașabile, care devin boxe de spate ale sistemului, sunt dotate cu câte un modul independent Bluetooth, ceea ce le face cu adevărat de sine stătătoare. Ele pot fi deplasate oriunde, în casă sau afară. Fiecare boxă portabilă are o putere de ieșire de 8W și poate furniza un sunet puternic oriunde s-ar afla. Cu două boxe de spate detașabile și o bară de sunet centrală, sistemul Philips Fidelio B5 poate transmite muzica în trei locuri sau camere diferite, în același timp.

Philips Fidelio B5 are o funcție de calibrare spațială avansată care atunci când este activată asigură cea mai bună echilibrare a sunetului, indiferent de locul unde sunt plasate boxele de spate. Această funcție permite localizarea boxelor de spate, prin intermediul unui semnal sonor. În funcție de locul unde sunt amplasate în acel moment, adaptează sunetul emis de fiecare boxă pentru a obține cel mai bun efect sonor surround. Astfel, ascultătorul beneficiază de un sunet echilibrat chiar și atunci când boxele de spate sunt amplasate altfel decât în pozițiile ideale.

Ambele sisteme, Philips Fidelio E5 si B5, sunt înzestrate cu tehnologia Crystal Clear Sound care reproduce cu fidelitate, precizie și fără niciun fel de distorsiuni sursa sonoră, indiferent dacă vizionați un film de acțiune, unul muzical sau un spectacol live. Mențin procesarea audio la un nivel minim conservând puritatea conținutului audio original, astfel că rezultatul este o acuratețe sonoră superioară. Sistemele sunt dotate cu tehnologie NFC (Near Field Communication) pentru conectare cu telefoanele inteligente și tabletele. Au decodor Dolby Digital încorporat care procesează toate cele șase canale de informații audio furnizând experiența sunetului de învăluire și senzația naturală a unei ambianțe uimitoare, de un dinamism plin de realism. Dolby Pro Logic II furnizează cinci canale de procesare a sunetului de la orice sursă stereo. Ambele sisteme au conectare HDMI x 2 pentru o calitate superioară a sunetului și telecomandă pentru ușurința în utilizare.

Noul Pick-up Philips OTT2000 este o reinterpretare contemporană a legendarului pick-up Philips AG4131 al anilor 65’. Dacă designul retro amintește de începuturile audițiilor muzicale pe discuri din vinil, tehnologiile sunt actuale și, fără discuție, vă oferă toate funcționalitățile unui microsistem al timpurilor noastre: conversie USB pentru înregistrări MP3, o boxă de înaltă eficiență, platan echilibrat dinamic, posibilități de transmitere wireless a sunetului prin Bluetooth, radio FM digital cu posibilitate de memorare a posturilor preferate, redarea CD-urilor, conector audio-in.

Tehnologia Bluetooth vă permite conectarea wireless la MP3/MP4 playere, telefoane inteligente, tablete sau chiar laptop-uri și redarea muzicii cu ajutorul boxelor aparatului. Introducerea în memorie a melodiilor preferate de pe discurile de vinil este realizată în urma conversiei în format MP3 fără a fi folosit un calculator personal. Cu acest sistem puteți realiza chiar și înregistrări, la ore prestabilite, a unor programe de radio care vă interesează, iar acestea vor fi stocate automat pe dispozitivul USB.

Preţuri:

– Philips Fidelio E5 – 3.000 lei

– Philips Fidelio B5 – 3.700 lei

Philps OTT2000 – 700 lei

Cât de util a fost acest articol pentru tine?

Dă click pe o steluță să votezi!

Medie 0 / 5. Câte voturi s-au strâns din 1 ianuarie 2024: 0

Nu sunt voturi până acum! Fii primul care își spune părerea.

Întrucât ai considerat acest articol folositor ...

Urmărește-ne pe Social Media!

Ne pare rău că acest articol nu a fost util pentru tine!

Ajută-ne să ne îmbunătățim!

Ne poți spune cum ne putem îmbunătăți?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here