0
(0)

Apple a introdus odată cu iPhone 4S asistentul digital personal Siri, iar dispozitivele Android simt lipsa unui astfel de asistent, chiar dacă există aplicaţii care încearcă să îi ţină locul. La începutul anului viitor, Google va suplini această lipsă, pregătind intrarea în scenă a asistentului digital Majel.

 

Numele viitorului asistent digital personal Android este preluat de la actriţa Majel Barrett-Roddenderry, care a interpretat vocea navei USS Enterprise, din seria Star Trek The Next Generation.

\"(w540)

Pentru realizarea lui Majel, Google a achiziţionat zilele trecute compania Clever Sense, care are experiență în crearea de aplicaţii de control vocal.

Potrivit unor scurgeri de informaţii, de la surse anonime din cadrul Google, Majel va fi cel puţin la fel de bun ca rivalul Siri, furnizând simultan imagini ale obiectului căutat, localizarea acestuia şi link-ul Wikipedia dedicat. În plus, se pare că Majel va avea o interfaţă grafică mai bine realizată, deși mai stufoasă.

\"(w540)

Potrivit blogului Android and Me, cei de la Google X (divizia secretă de creaţie a gigantului soft) lucrează intens pentru a putea finaliza proiectul până la sfârşitul anului.

Totuşi, până la sfârşitul lunii ianuarie, începutul lunii februarie, este puţin probabil ca Majel să fie lansat pe piaţă.

Sursa

Cât de util a fost acest articol pentru tine?

Dă click pe o steluță să votezi!

Medie 0 / 5. Câte voturi s-au strâns din 1 ianuarie 2024: 0

Nu sunt voturi până acum! Fii primul care își spune părerea.

Întrucât ai considerat acest articol folositor ...

Urmărește-ne pe Social Media!

Ne pare rău că acest articol nu a fost util pentru tine!

Ajută-ne să ne îmbunătățim!

Ne poți spune cum ne putem îmbunătăți?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here