0
(0)

Într-o bună zi, căștile Logitech G633 Artemis Spectrum au sosit la redacție. Le-am scos din cutie și le-am montat (arată ca un device care odată montat începe să te controleze el pe tine) pe urechi și acolo au rămas toată ziua.

Logitech-G633-Artemis-Spectrum-1
Casti pentru gaming Logitech G633 Artemis Spectrum

Cu tot cu muzica preferată din playlist-uri. G633 sunt niște căști construite special pentru gameri, iar eu nu (mai) sunt unul dintre ei așa că nu am putut să apreciez la adevărata lor valoare ledurile de pe marginile pavilioanelor care pot fi reglate în orice culoare sau cele trei butoane programabile G de pe casca din dreapta.

Totuși m-am delectat foarte mult cu sunetul 7.1 ascultând muzică de cameră, mai ales după ce am reglat cu atenție fiecare bandă de frecvențe într-un egalizator extrem de complex (10 benzi de frecvență!). Mi-a plăcut și cablul USB de peste 2 m pentru conectarea la computer, dar nici cablul audio, cu jack de 3,5 mm nu este deloc de lepădat.

Totuși, cel mai mult mi-a plăcut faptul că sunt extrem de comode. Revenind la gaming, căștile au o bază de preseturi audio pentru cele mai noi jocuri. Tot pentru gameri este și microfonul retractabil și extensibil ascuns inteligent în casca din stânga. Să zicem că dacă aș fi gamer profesionist aș da cei 700 lei pentru o pereche nou nouță.

Cât de util a fost acest articol pentru tine?

Dă click pe o steluță să votezi!

Medie 0 / 5. Câte voturi s-au strâns din 1 ianuarie 2024: 0

Nu sunt voturi până acum! Fii primul care își spune părerea.

Întrucât ai considerat acest articol folositor ...

Urmărește-ne pe Social Media!

Ne pare rău că acest articol nu a fost util pentru tine!

Ajută-ne să ne îmbunătățim!

Ne poți spune cum ne putem îmbunătăți?

REVEDEȚI PREZENTAREA
Sunet
9
Comoditate
10
Instalare
10
Software
9
"Coolness factor"
8
Pret
8