0
(0)

Compania olandeză U‐Boat Worx a introdus un program privat internațional în regim charter pentru flota sa de mini-submarine de mare adâncime, care pot fi închiriate de publicul larg, în măsura posibilităților financiare.

 

Firma se va consulta cu clienții săi, pentru a decide care dintre submarine este mai adecvat nevoilor acestora. Vehiculul subacvatic selectat poate fi apoi transportat către o destinație la alegerea clientului, U-Boat Worx asigurând echipajul, echipamentul tehnic și transportul la/de la punctul de lansare. Pentru cei care doresc să își delecteze privirile cu peisaje submarine, compania poate recomanda și itinerarii de croazieră.

Există intenția de a își diversifica flota, dar mometan compania olandeză oferă două modele spre alegere – C-Quester 3 și C-Explorer 2. Oferind posibilitatea găzduirii a trei, respectiv doui pasageri (inclusiv pilotul), mini-submarinele au carene transparente din acril ce oferă o panoramă de 360 de grade asupra mediului, aer condiționat și se pot scufunda până la adâncimea maximă de 100 de metri.

La finele anului, flotei i se va alătura C-Explorer 5, mini-submarin capabil să găzduiască cinci pasageri și să se scufunde la 300 de metri adâncime. Toate cele trei aparate se presupune că au o autonomie de funcționare de până la opt ore.

Prețul închirierii pe o lună în regim charter este de 75.000 de dolari (totul inclus, cu echipaj, asigurare, componente etc.). Acest lucru înseamnă că serviciul nu li se adresează celor mai mulți dintre noi, dar deschide unele posibilități pentru unii indivizi și mai ales pentru companii și institute de cercetare.

Sursa

Cât de util a fost acest articol pentru tine?

Dă click pe o steluță să votezi!

Medie 0 / 5. Câte voturi s-au strâns din 1 ianuarie 2024: 0

Nu sunt voturi până acum! Fii primul care își spune părerea.

Întrucât ai considerat acest articol folositor ...

Urmărește-ne pe Social Media!

Ne pare rău că acest articol nu a fost util pentru tine!

Ajută-ne să ne îmbunătățim!

Ne poți spune cum ne putem îmbunătăți?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here