0
(0)

Armata SUA foloseşte deja UAV-uri (unmanned aerial vehicle) de ani buni pe câmpul de luptă. Există UAV-uri de diferite dimensiuni, autonomii şi greutăţi şi sunt extrem de bune la miniuni de recunoaştere şi chiar doborâre a unor ţinte de la distanţă. Acum, poţi avea şi tu un UAV, însă mult mai paşnic, cu care poţi filma sau poza împrejurimile de la o altitudine de până la 100 m.

 

LA100 a fost creat de francezii de la Lehman Aviation şi odată lansat este complet autonom. Modelul LA100 a fost adaptat special pentru a purta o cameră GoPro, are o anvergură a aripilor de 92 cm, lungime de 45 cm şi greutate de numai 850 g cu tot cu echipamentele montate pe el.

Nu-ţi închipui că îi vei da drumul pentru a survola spaţiile aeriene la distanţe mari. LA100 are o autonomie de numai 5 minute, timp în care poate zbura pe o rază de aproximativ 500 m. UAV-ul francez nu este o unealtă profesională, dar nici jucărie nu e. O dovedeşte şi preţul de 990 euro. Cel puţin acesta este preţul la care vor să-l vândă producătorul începând cu luna cadourilor.

Sursă: Gizmag

 

Cât de util a fost acest articol pentru tine?

Dă click pe o steluță să votezi!

Medie 0 / 5. Câte voturi s-au strâns din 1 ianuarie 2024: 0

Nu sunt voturi până acum! Fii primul care își spune părerea.

Întrucât ai considerat acest articol folositor ...

Urmărește-ne pe Social Media!

Ne pare rău că acest articol nu a fost util pentru tine!

Ajută-ne să ne îmbunătățim!

Ne poți spune cum ne putem îmbunătăți?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here