0
(0)

Ediția Academiei de vară Atlantykron cu numărul 33 s-a încheiat. Iată un rezumat video al celor 6 zile petrecute pe insula Inelul de Piatră de la Capidava, care cuprinde diverse momente din cadrul atelierelor și conferințelor din tabără.

În acest video veți descoperi atât participanți la ateliere, cât și întreaga echipă Atlantykron 2022 – inclusiv o parte din echipa Știință & Tehnică! Vă mulțumim celor ce ați participat la ateliere sau ne-ați susținut de la distanță.

Veți înțelege, poate, și de unde ne vine pasiunea pentru această tabără în natură, pe o insulă pustie, în mijlocul Dunării.

Academia Atlantykron este o şcoală de vară, organizată în fiecare an în natură şi dedicată cunoaşterii. Timp de o săptămână, cazați la corturi și pe două bacuri ancorate de un ostrov sălbatic în mijlocul Dunării de mărimea unui stadion de fotbal, atlantykronienii se bucură de tehnologii de înaltă performanţă și de lectori de marcă, în cele mai diverse domenii care pregătesc viitorul.

În fiecare seară, avem invitați virtual în teleconferinţe de 30 de minute. Astfel specialişti din întreaga lume pot să ne împărtăşească din experienţa lor.

Activităţile din timpul Academiei Atlantykron acoperă un palier larg, pornind de la ştiinţă şi cultură până la artă şi sport. Activităţile interesante practic nu se opresc decât pentru câteva ore de somn, târziu în noapte – cine doarme, când sunt atâtea lucruri de aflat, de văzut, de discutat, de ascultat?

Interviu cu unul din membrii echipei S&T la Aleph News, partener media Atlantykron 2022

De-a lungul timpului, pe această insulă s-au perindat mult peste 10.000 de tineri şi invitaţi, iar vieților lor, ale fiecăruia dintre ei, s-au schimbat după această tabără – pentru unii mai puțin, pentru alții, la nivel de carieră, de hobby, chiar și de viață personală.

Mai multe pe www.atlantykron.org

Imagini și video www.adidedu.com și Ștefania Georgiana Andrei

Cât de util a fost acest articol pentru tine?

Dă click pe o steluță să votezi!

Medie 0 / 5. Câte voturi s-au strâns din 1 ianuarie 2024: 0

Nu sunt voturi până acum! Fii primul care își spune părerea.

Întrucât ai considerat acest articol folositor ...

Urmărește-ne pe Social Media!

Ne pare rău că acest articol nu a fost util pentru tine!

Ajută-ne să ne îmbunătățim!

Ne poți spune cum ne putem îmbunătăți?