0
(0)

Multe mesaje trimise de cei dragi pe telefon rămân necitite pentru că erai într-o ședință, nu aveai nicio mână liberă sau pur și simplu nu aveai chef să scotocești prin buzunare după el. Americanul Matt Sandy a găsit o soluție destul de ingenioasă: LinkMe, o brățară care să afișeze mesajele din telefon direct la încheietura mâinii.

 

LinkMe pare o brățară ca oricare alta atunci când este în stand-by, dar când primești un mesaj de la o persoană apropiată, ecranul cu leduri montat pe suprafața acesteia îl va afișa în mod repetat, cu litere de-o șchioapă. Pur și simplu nu vei mai avea niciun motiv să spui că ai uitat să-l citești. Secretul este faptul că brățara comunică cu smartphone-ul tău prin Bluetooth. Tot ce trebuie să faci este să alegi din agendă persoana de la care vrei să primești mesaje și aplicația de proveniență: SMS, Facebook sau chiar Twitter. Partea bună este că ai putea primi mesaje urgent, fără să le poți ignora. Partea mai puțin atrăgătoare este că te-ai putea trezi cu tot felul de inimioare, pupici și alte mesaje pe care poate vrei să le păstrezi doar pentru ochii tăi. Va trebui să ai mare grijă pe cine alegi și poate să îl/o anunți că porți o brățară LinkMe la mână.

LinkMe este deocamdată în stare de prototip funcțional. Pentru a începe producția, americanul a solicitat ajutorul pe site-ul de antreprenoriat Kickstarter, de unde speră să adune 100.000$. În doar câteva zile a reușit să primească aproape 8.000$.

Sursă: Kickstarter via Gizmag

Cât de util a fost acest articol pentru tine?

Dă click pe o steluță să votezi!

Medie 0 / 5. Câte voturi s-au strâns din 1 ianuarie 2024: 0

Nu sunt voturi până acum! Fii primul care își spune părerea.

Întrucât ai considerat acest articol folositor ...

Urmărește-ne pe Social Media!

Ne pare rău că acest articol nu a fost util pentru tine!

Ajută-ne să ne îmbunătățim!

Ne poți spune cum ne putem îmbunătăți?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here