0
(0)

Noile Canon Powershot SX280 HS și Powershot SX270 HS nu mai seamănă deloc cu „savonierele” de acum câțiva ani. Producătorii de fotocamere trebuie să aducă ceva în plus față de cele încorporate în smartphone-uri. Așadar, Canon Powershot SX280 HS vine cu A-GPS și Wi-Fi, dar și procesare mult mai avansată a imaginii cu ajutorului cipului grafic DIGIC 6.

 

Mai întâi remarc designul un pic schimbat al carcasei, cu colțuri teșite, o modificare lăudabilă față de cel standard al cutiei perfect rectangulare. Powershot SX280 HS nu sparge vreo barieră a rezoluției cu senzorul CMOS de 12,1 megapixeli, dar câștigă prin obiectivul de 25 mm cu zoom optic de 20x. În plus, noua fotocameră „știe” să filmeze la rezoluție Full HD cu viteza de 60 de cadre pe secundă. Asta înseamnă că poți vedea clipurile cu încetinitorul, fie pentru un efect cinematografic, fie pentru a observa ceva ce ți-a scăpat în filmarea inițială. Bineînțeles, SX280 HS are sistem de stabilizare optică inteligentă și dinamică. Totuși, cele mai utile dotări ale digitalei sunt conectivitatea Wi-Fi și funcția de GPS asistat. E mare lucru să poți posta imediat o poză sau un clip în rețelele de socializare sau să le poți trimite în rețea către un computer, smartphone sau o tabletă.

Canon Powershot SX270 HS este aproape identică cu sora ei, doar că îi lipsesc conectivitatea Wi-Fi și funcția GPS. Bineînțeles, se va simți și o diferență notabilă în preț. Apropo de prețuri, acestea nu au fost comunicate încă, dar ne vom lămuri în curând, când vor apărea și pe piața românească.

PowerShot SX280 HS – funcţii principale:

Zoom 20x, obiectiv de 25mm

HS System: senzor CMOS 12,1 MP, procesor DIGIC 6

IS inteligent, Dynamic IS îmbunătăţit

Wi-Fi

Full HD

LCD 7,5 cm (3,0\”) PureColor II G

GPS cu A-GPS

Hybrid Auto; Smart Auto

Moduri manual, Av şi Tv

Fotografiere la viteză mare

Carcasă rezistentă la apă – opţional

Cât de util a fost acest articol pentru tine?

Dă click pe o steluță să votezi!

Medie 0 / 5. Câte voturi s-au strâns din 1 ianuarie 2024: 0

Nu sunt voturi până acum! Fii primul care își spune părerea.

Întrucât ai considerat acest articol folositor ...

Urmărește-ne pe Social Media!

Ne pare rău că acest articol nu a fost util pentru tine!

Ajută-ne să ne îmbunătățim!

Ne poți spune cum ne putem îmbunătăți?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here