0
(0)

Discovery Communications anunță lansarea la nivel global a primei producții VR de ficțiune din istoria companiei. Castelul bântuit este un scurt metraj filmat la Castelul Corvinilor din Hunedoara, unul dintre cele mai mari castele din Europa, construite în stil gotic-renascentist.

Filmat la începutul lunii octombrie de către o echipă de experți din Statele Unite, România și Marea Britanie, proiectul demonstrează interesul Discovery pentru zona VR, precum și investițiile constante, având ca obiectiv implicarea fanilor prin intermediul unor programe disponibile pe toate platformele.

Construită într-un puternic contrast alb-negru, într-un decor intim, straniu, producția VR Castelul bântuit evocă monștri și fecioare, în cea mai pură tradiție a filmelor și a literaturii horror din întreaga Europă, făcând trimitere la expresionismul german și la personajul Dracula al lui Bram Stoker.

Creat special pentru Halloween, Castelul bântuit este acum disponibil pe aplicația mobilă Discovery VR (IOS și Android) și pe DiscoveryVR.com, pe diverse website-uri din portofoliul Discovery, pe canalul oficial YouTube și paginile de Facebook, dar și pe website-ul oficial al Castelului Corvinilor.

În mod firesc Discovery a reunit cele mai noi tehnologii cu conținutul de calitate și un stil propriu de a spune povești pentru care suntem deja cunoscuți, iar Discovery VR este o metodă excelentă de a crea conținut incitant pentru publicul nostru. După lansarea platformei, în 2015, avem acum o listă consistentă de programe, care include mai bine de 80 de producții, cu conținut nou adăugat în fiecare săptămână. Castelul bântuit este prima noastră experiență de ficțiune 360° VR și suntem foarte entuziasmați și curioși să vedem cum vor reacționa fanii”, a declarat Cory Key, Vicepreședinte, Interactive, Discovery Agency.

DISCOVERY VR combină forța captivantă a realității virtuale cu cei 30 de ani de istorie în care Discovery a prezentat conținut fascinant, de o calitate excepțională. Clădită pe tradiția companiei de a folosi noile tehnologii pentru a ne aduce mai aproape de lumea în care trăim, Discovery VR a generat reacții consistente din partea publicului din întreaga lume, acumulând peste 800,000 de download-uri și mai bine de 35 milioane de vizualizări până în prezent.

Cât de util a fost acest articol pentru tine?

Dă click pe o steluță să votezi!

Medie 0 / 5. Câte voturi s-au strâns din 1 ianuarie 2024: 0

Nu sunt voturi până acum! Fii primul care își spune părerea.

Întrucât ai considerat acest articol folositor ...

Urmărește-ne pe Social Media!

Ne pare rău că acest articol nu a fost util pentru tine!

Ajută-ne să ne îmbunătățim!

Ne poți spune cum ne putem îmbunătăți?