0
(0)

Discovery Networks CEEMEA (Europa Centrală & de Est, Orientul Mijlociu şi Africa) anunţă  premiera serialului POLIŢIŞTI DE ELITĂ , o producţie despre activitatea a trei trupe speciale de poliţie din Bucureşti, Moscova şi Varşovia. Programul prezintă cele trei echipaje de poliţie în misiuni speciale de luptă împotriva criminalităţii şi va fi difuzat, începând cu luna aprilie, în 105 ţări din regiunea CEEMEA.

 

În România, primul episod va fi difuzat pe 18 aprilie 2012, la ora 22.00. Serialul a fost realizat în colaborare cu compania de producţie  Atom Productions International, sub coordonarea lui Paul Welling, SVP, Head of Channels, Discovery Networks CEEMEA.

“Filmările din România au fost realizate cu ajutorul parteneriatului dintre Discovery Networks şi Ministerul Administraţiei şi Internelor, împreună cu Poliţia Română şi Poliţia de Frontieră Română. Echipele noastre de filmare au avut acces fără precedent în culisele unor misiuni speciale, prin urmare telespectatorii vor putea fi martorii unor intervenţii deosebite. Sunt convinsă că programele vor fi vizionate cu mult interes atât de către publicul din România, cât şi de cel din alte ţări”, a spus Ada Roseti, Channel Director pentru Europa de Sud-Est.

Fiecare episod dintre cele şase incluse în această serie urmăreşte ofiţeri de poliţie din diverse echipaje (Furturi, Omucideri, Crimă Organizată, Supervizarea Bandelor, Droguri, Trafic Uman şi Unităţi Antitero), care abordează multiple cazuri, în locaţii extrem de diferite. Mai multe echipe de filmare din Moscova, Bucureşti şi Varşovia au surprins în detaliu misiuni reale ale acestor poliţişti, în lupta împotriva criminalităţii. Fiecare episod şi fiecare poveste individuală sunt relatate din perspectiva ofiţerilor de poliţie implicaţi, care comentează evenimentele pe măsură ce se derulează şi care apoi, după finalizarea misiunii, explică tot ce s-a întâmplat pe parcurs. De asemenea, fiecare episod prezintă tacticile folosite de echipele de poliţişti şi abordările specifice pentru fiecare zonă în parte.

Pe lângă misiunile reale de luptă împotriva infracţionalităţii, fiecare episod le va dezvălui telespectatorilor modul în care aceste trupe speciale se pregătesc zi de zi: arte marţiale, luptă corp la corp şi tactici speciale de pregătire (urmăriri cu maşini de mare viteză, respingerea unui atac aerian din partea unui elicopter care aterizează pe acoperişul unei clădiri etc).

Realizat împreună cu casa de producţie Atom Productions International, documentarul Poliţişti de elită  a fost filmat de echipa care a realizat serialul de mare succes Tehnici esenţiale de supravieţuire, din care fac parte Charlie Smith, producător, şi Simon Reay, cameramanul lui Bear Grylls.

“Suntem onoraţi de faptul că am fost acceptaţi în interiorul unor asemenea unităţi de elită şi am putut sa producem această serie incredibilă, cu imagini şi evenimente prezentate în premieră absolută. Am ajuns acolo unde nicio echipă de filmare nu a mai ajuns vreodată, prezentând în detaliu vieţile reale ale acestor poliţişti cu adevărat extraordinari“, a declarat Allen Scheid, producător executiv pentru Atom Productions International.

Discovery Networks CEEMEA şi Atom Productions International au adresat mulţumiri Ministerului Administraţiei şi Internelor România, Poliţiei Române şi Poliţiei de Frontieră Române, precum si Ministerului Administraţiei şi Internelor din Rusia, Departamentului de Poliţie din Moscova si Trupelor Speciale de Poliţie OMON, Ministerului de Interne din Polonia, Departamentului de Poliţie din Varşovia, pentru colaborarea lor în realizarea acestui serial.

Accesand link-ul de mai jos, veti putea descarca si viziona un clip din serial:

http://st.transfer.ro/404_invalid.htm

Cât de util a fost acest articol pentru tine?

Dă click pe o steluță să votezi!

Medie 0 / 5. Câte voturi s-au strâns din 1 ianuarie 2024: 0

Nu sunt voturi până acum! Fii primul care își spune părerea.

Întrucât ai considerat acest articol folositor ...

Urmărește-ne pe Social Media!

Ne pare rău că acest articol nu a fost util pentru tine!

Ajută-ne să ne îmbunătățim!

Ne poți spune cum ne putem îmbunătăți?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here