0
(0)

Vă invităm în 12 mai la Concursul de proiecte, planuri de afaceri şi idei inovative de startup-uri în domeniul Energiei Durabile și Accesibile în zone costiereEnergy Innovation Challenge 2023, organizat la sediul Liceului Energetic din Constanţa, bld. Mamaia nr. 284.

Scopul evenimentului este de a stimula potențialul inovativ al tinerilor, bazat pe educație și cercetare științifică în domeniul energetic. Participarea la un astfel de concurs permite familiarizarea tinerilor viitori antreprenori cu provocările și satisfacțiile activităților antreprenoriale, facilitând inițierea de start-up-uri.

Agenda concursului

Evenimentul din acest an va cuprinde o sesiune plenară care va face o introducere asupra stadiului actual al manifestării antreprenoriatului în domeniul Energiei Durabile și Accesibile în Zone Costiere, o sesiune de postere cu propuneri și idei de startup-uri în promovarea soluțiilor de producere și utilizare a energiei, un panel jurizat de concurs de idei de afaceri și un atelier de lucru pe tema: „Energie pentru Creșterea Albastră în zone costiere”.

Premii

Sponsorul oficial al editiei de anul acesta a concursului, Compania Națională “Nuclearelectrica” SA, va premia câștigătorii astfel:

  • Premiul 1 –  2000 Euro (echivalent în RON)
  • Premiul 2 – 1000 Euro (echivalent în RON)
  • Premiul 3 – 500 Euro  (echivalent în RON)

Organizatori

Concursul este organizat de către Reţeaua Universităţilor de la Marea Neagră împreună cu Inspectoratul Școlar Județean Constanța, Liceul Energetic Constanța, Institutul pentru Nanotehnologii și Surse Alternative de Energie din cadrul Universității „Ovidius” din Constanța, Clusterul „Danube – Danube Delta – Black Sea” (3D-BS), Clusterul de Inovare MEDGreen, Revista Știință și Tehnică.

Preşedintele Juriului concursului pentru editia din acest an este dl. Prof. Dr. Enrico SCIUBBA, Universitatea din Roma.

Pentru detalii suplimentare: Secretariatul Național Român al RUMN

Tel: 0241 606462 sau email: office@bsun.org

Cât de util a fost acest articol pentru tine?

Dă click pe o steluță să votezi!

Medie 0 / 5. Câte voturi s-au strâns din 1 ianuarie 2024: 0

Nu sunt voturi până acum! Fii primul care își spune părerea.

Întrucât ai considerat acest articol folositor ...

Urmărește-ne pe Social Media!

Ne pare rău că acest articol nu a fost util pentru tine!

Ajută-ne să ne îmbunătățim!

Ne poți spune cum ne putem îmbunătăți?