Concurs S&T: hai cu noi și cu noua Alfa Romeo Giulia la TEDxCLUJ 2017!

Câștigătorul concursului nostru este Alexandru Picioruș, din București. El ne va însoți la evenimentul TEDxCLUJ 2017: GOING BEYOND împreună cu iubita sa, având astfel și ocazia să testeze superba Alfa Romeo Giulia.

 

În weekendul de Dragobete, Știință & Tehnică îți face o surpriză: poți fi câștigătorul unei invitații duble la TEDxCLUJ 2017, din data de 25 februarie, unde vei merge împreună cu membrii redacției S&T, la bordul noii Alfa Romeo Giulia, care are rol de S&T-mobil pentru acest eveniment exclusiv al începutului de an!

Tot ce trebuie să faci este să te înscrii în perioada 8-14 februarie, completând formularul de mai jos. În data de 15 februarie vom face tragerea la sorți, câștigătorul urmând a însoți echipa S&T la Cluj-Napoca în perioada 24-26 februarie.

Vezi regulamentul concursului

 

Despre TEDxCLUJ 2017: Going Beyond
Evenimentul TEDxCLUJ 2017: Going Beyond aduce pe scenă peste 15 vorbitori cu experiențe diverse, de la ingineri aerospațiali la scriitori ori antreprenori în IT, printre care: Paul Bourne, Giorgio Fabbri, Gernot Groemer, Pierre Philippe Mathieu, Philippe Lattes, Veronica Soare, Marius Chivu, Andreea Roșca, Florin Talpeș, George Buhnici, Teodora Enache, Rusanda Cojocaru, Cristina Dobrescu.
Alături de discursurile de tip TED (technology, entertainment, design) și intervenții artistice surpriză, cei peste 800 de participanți la eveniment vor afla câștigătorul TEDxCluj Award 2017, premiu ce reprezintă o recunoaștere a eforturilor depuse de antreprenori locali în domeniul cercetării și inovării. TEDxCluj Award a fost lansat în 2016, când marele câștigător a fost Răzvan Mărcuș, dezvoltatorul husei inteligente de telefon ArKase. De asemenea, în cadrul Innovation&Tech Expo, participanții la eveniment vor putea testa gadget-uri inovatoare, proiecte experimentale și produse de design creativ și practic.

 

Despre noua Alfa Romeo Giulia
Alfa Romeo oferă emoție, personalitate și substanță, datorită istoriei sale bogate și a combinației captivante dintre tehnologia de vârf, performanța inspirată din motorsport și design-ul italian seducător. Alfa Romeo Giulia este noua expresie a mărcii din Milano, lansată anul trecut și deja câștigătoare a 27 de premii internaționale, votată “Cea mai frumoasă mașină a anului” și evaluată cu 5 stele de siguranță Euro NCAP.
Noua Giulia este disponibilă în România în patru niveluri de echipare (Giulia, Super, Veloce și Quadrifoglio) și șase variante de motorizare, oferind plaje de putere de la 150 CP până la 510 CP, disponibile cu tracțiune spate sau tracțiune integrală.