0
(0)

Știință&Tehnică are, și în acest an, onoarea și plăcerea de a fi partener media al conferinței anuale TEDxCluj, care se desfășoară în 25 februarie în spațiul generos al Operei Maghiare din Cluj Napoca.

Pentru a cumpăra unul dintre cele 5 bilete cu reducerea specială S&T, copiază codul TEDXCLUJSST și completează-l în câmpul „Click here to enter a promotion code” din pagina de bilete (codul de reducere este valabil doar pentru biletele de tip Regular Ticket).

 

VEZI CINE ESTE CÂȘTIGĂTORUL CONCURSULUI NOSTRU!

GOING BEYOND

Am mai fi avut iPhone în cazul în care prietenul Cristofor Columb ar fi procrastinat în port? Am cunoaște cu adevărat faptul că Pământul e rotund dacă nu ne-ar fi fost fotografiat de cei care, să zicem așa, aveau nevoie de puțin mai mult spațiu?

Era arta cu adevărat modernă fără un pătrat negru, gestul genial care o face posibilă în chiar momentul disoluției ei pe termen scurt? Dar ce altceva este sportul dacă nu conștientizarea faptului că ceea ce ne duce înspre performanța de mâine este munca de ieri, adunată într-o aritmetică crescătoare?

Ce au în comun cele de mai sus în afară de semnele de întrebare? Care este firul roșu care le traversează? Ce le unește cu adevărat?

Pe scurt, un același lucru: ambiție + dorință + nebunie + vizionarism. Sau pur și simplu aventura de a vedea dincolo de orizont, dincolo de aparențe, dincolo de mulțumitor, dincolo de „așa a fost dintotdeauna”. A vedea mai departe, mai adânc, mai bine, mai mult. A vedea altfel.

Exact ceea ce își doresc organizatorii și de la ediția din 2017. Să vedem ceea ce credem că știm, dar cu alți ochi, unii mai pricepuți. TEDxCluj 2017: GOING BEYOND.

Peste 15 speakeri și TEDxCluj Award

Evenimentul aduce pe scenă peste 15 vorbitori cu experiențe diverse, de la ingineri aerospațiali la scriitori ori antreprenori în IT, printre care: Paul Bourne, Giorgio Fabbri, Gernot Groemer, Pierre Philippe Mathieu, Philippe Lattes, Veronica Soare, Marius Chivu, Andreea Roșca, Florin Talpeș, George Buhnici, Teodora Enache, Rusanda Cojocaru, Cristina Dobrescu.

GOING BEYOND este o temă primită cu drag de comunitatea TEDxCluj, a oamenilor pasionați de cunoaștere, pentru că reflectă multe dintre gândurile acestei perioade. Prin această ediție vrem să ducem TEDxCluj la următorul nivel
(Cristian Dascălu, curatorul TEDxCluj)

Alături de discursurile de tip TED (technology, entertainment, design) și intervenții artistice surpriză, cei peste 800 de participanți la eveniment vor afla câștigătorul TEDxCluj Award 2017, premiu ce reprezintă o recunoaștere a eforturilor depuse de antreprenori locali în domeniul cercetării și inovării. TEDxCluj Award a fost lansat în 2016, când marele câștigător a fost Răzvan Mărcuș, dezvoltatorul husei inteligente de telefon ArKase.

De asemenea, în cadrul Innovation&Tech Expo, participanții la eveniment vor putea testa gadget-uri inovatoare, proiecte experimentale și produse de design creativ și practic.

Acces TEDxCLUJ

Ca și la edițiile anterioare, accesul la TEDxCluj se realizează pe bază de bilet, iar prețurile încep de la 60 de euro de persoană. TEDxCluj este un eveniment non-profit, iar fondurile strânse sunt folosite pentru a crea evenimente de impact adresate comunității TEDxCluj.

Mai multe detalii despre TEDxCLUJ puteți afla de pe site-ul oficial al evenimentului, precum și de pe pagina de facebook.

TEDxCluj este o inițiativă locală și independentă care aduce experiența internațională TEDx în Transilvania. Primul eveniment TEDxCluj s-a desfășurat în 2010, iar de atunci peste 4.500 de persoane au participat la cele 12 evenimente organizate de către echipa TEDxCluj sub deviza TED: „Ideas worth spreading” (Idei care merită răspândite).

Precedenta ediție TEDxCluj, cu tema „MYTHBUSTING – lăsăm poveștile să doarmă, trezim adevărul”, a însemnat 25 de vorbitori, 3 momente artistice și 10 ore de inspirație.

În curând, mai multe informații despre TEDxCLUJ 2017!

 

tedxcluj-2017-going-beyond-stiinta-tehnica-7

Cât de util a fost acest articol pentru tine?

Dă click pe o steluță să votezi!

Medie 0 / 5. Câte voturi s-au strâns din 1 ianuarie 2024: 0

Nu sunt voturi până acum! Fii primul care își spune părerea.

Întrucât ai considerat acest articol folositor ...

Urmărește-ne pe Social Media!

Ne pare rău că acest articol nu a fost util pentru tine!

Ajută-ne să ne îmbunătățim!

Ne poți spune cum ne putem îmbunătăți?