Știință & Tehnică și CineForum îți oferă 6 premii constând în 3 invitații duble la cel mai așteptat film cu super eroi al primăverii „Captain America: Civil War” plus 3 seturi de postere exclusive IMAX în ediție limitată, cu personajele din peliculă.

Tot ce ai de făcut este să răspunzi printr-un comentariu la acest articol și să-ți justifici răspunsul la întrebarea:

Tu de partea cărui
super erou ești:
Captain America sau Iron Man?
 

Așteptăm răspunsurile până pe 14 mai la ora 00:00, iar luni dimineața vom anunța câștigătorii.

Câștigătorii vor fi aleși prin tragere la sorți și anunțați în cadrul acestui articol și pe pagina de facebook a Știință&Tehnică. Dacă te numeri printre câștigători, trebuie să trimiți un e-mail pe adresa contact@stiintasitehnica.com, cu subiectul Câștigător Captain America, în care să ne spui numele tău complet, adresa de corespondență, numărul de telefon mobil, precum și orașul în care alegi să vizionezi filmul.

Biletele câștigătoare sunt valabile în săptămâna 16-19 mai 2016, de luni pana joi, doar la proiecțiile Cinema City din SUN Plaza din București sau la Cinema City din țară (vezi aici lista acestor cinematografe). De asemenea, vei mai primi trei postere exclusive, în ediție limitată, realizate de artistul Matt Ferguson – le poți admira mai jos.Captain America Poster (1) Captain America Poster (2) Captain America Poster (3)

Filmul „Captain America: Civil War” este distribuit de Forum Film Romania și a avut premiera în România pe 6 mai. În primul weekend de la lansare, filmul a înregistrat în România încasări record de aproape 500.000 USD şi peste 87.000 de admisii, devenind astfel cel mai bun film Disney cu supereroi din 2016, cât și filmul Disney cu supereroi care are cele mai mari încasări la lansare din toate timpurile.

Comparând cifele de deschidere ale filmului „Captain America: Război Civil” cu ale altor producții cu supereroi, acesta conduce în top după cum urmează: a depășit încasările cu 247% față de „Captain America: Soldatul Iernii”, cu 188% față de „Iron Man 3”, cu 125% încasările „Avengers: Sub semnul lui Ultron”, precum și filmul „Batman vs. Superman”, unde a înregistrat încasări mai mari cu 71%.

În noul film „Captain America: Război Civil” de la Marvel se produce o fractură între Răzbunători, care are drept rezultat împărţirea în două tabere – una condusă de Steve Rogers şi de dorinţa sa ca Răzbunătorii să rămână liberi pentru a apăra umanitatea fără amestecul guvernului, iar cealaltă condusă de Tony Stark şi decizia sa surprinzătoare de a sprijini coordonarea echipei de către guvern.

Să faci un film de talia „Captain America: Civil War„ (Captain America: Război Civil) nu e deloc uşor, mai ales că fiecare spectator are propriile preferinţe şi aşteptări de la atâţia supereroi. Cât de greu a fost pentru producători să pună pe roate toată desfăşurarea de forţe şi ce „scăpări” sau momente amuzante au existat la filmări?

Schimbări de stil la unii dintre super eroi

Super eroul Hawkeye a trecut printr-o schimbare de stil vizibilă, începând cu armele sale: are acum un baston pentru luptele de aproape, iar celebrul său arc e refăcut pentru a fi ţinut în mâna stângă şi e mai uşor de folosit. În plus, acum super-eroul poartă o jachetă cu mânecă lungă în locul vestei şi revine, ca stil cromatic, la tradiţionala culoare purpurie.

Anthony Mackie e foarte încântat de îmbunătăţirile aduse costumului său Falcon, în care se simte acum mult mai mult ca un Răzbunător. La stima de sine crescută contribuie, desigur, şi roşul aprins de pe aripi.

Cum Scarlet Witch e acum o Răzbunătoare cu acte în regulă, şi costumul lui Elizabeth Olsen a suferit ceva transformări. Acum ea poartă un costum de super-eroină, din piele, şi o haină care simbolizează mişcarea rapidă.

Cât despre Ant-Man, şi ţinuta lui a fost un pic aranjată în noul film cu super eroi: un costum high tech, casca nu mai are cabluri, iar antenele se ivesc din partea de jos. În plus, regulatorul nu mai are buton de formare pe el.

Din distribuţia filmului fac parte: Chris Evans, Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Sebastian Stan, Anthony Mackie, Emily VanCamp, Don Cheadle, Jeremy Renner, Chadwick Boseman, Paul Bettany, Elizabeth Olsen, Paul Rudd şi Frank Grillo, cu William Hurt şi Daniel Brühl.

Anthony & Joe Russo sunt regizori, iar Kevin Feige este producător. Louis D’Esposito, Alan Fine, Victoria Alonso, Patricia Whitcher, Nate Moore şi Stan Lee sunt producători executivi. Scenariul este scris de Christopher Markus & Stephen McFeely.

Filmul „Captain America: Civil War” (Captain America: Război Civil) este distribuit de Forum Film România şi a avut premiera pe 6 mai 2016, în format 3D, IMAX 3D, 4DX 3D şi Dolby Atmos.

Așadar, participă acum la concursul nostru și poți câștiga una dintre cele 3 invitații duble, alături de postere exclusive. Răspunde și justifică-ți răspunsul la următoarea întrebare:

TU DE PARTEA CĂRUI
SUPER EROU EȘTI:
CAPTAIN AMERICA SAU IRON MAN?