0
(0)

Bizară lună mai e şi februarie! Entuziaştii o numesc luna iubirii, optimiştii vorbesc despre finalul iernii, iar cei mai sensibili o acuză că ar fi pur şi simplu cea mai deprimantă lună din an. Adevărul e că îți trebuie multă hotărâre şi ingeniozitate ca să alungi plictiseala serilor lungi de iarnă, lipsite de magia Crăciunului şi sclipiciul Revelionului.

Fundația Calea Victoriei te susține în dorința ta de a ieşi din iarnă cu zâmbetul pe buze şi cu pofta de explorare intactă şi îți recomandă câteva ateliere şi cursuri interactive care să-ți înveselească serile şi să-ți îmbogățească mintea.

Ai auzit des, în ultima vreme, despre programarea neurolingvistică şi rezultatele ei. Nu e cazul să o consideri o nouă formă de magie şi nici să crezi tot ce scrie pe internet. Vino la un curs susținut de un profesionist în comunicare, să cunoşti oameni noi şi să te lămureşti după ce reguli funcționează Comunicarea eficientă şi tehnicile NLP. Cursul începe în 7 februarie şi este susținut de Alin Comşa, specialist în relații publice şi comunicare.

Oricine poate învăţa să deseneze, deoarece desenul poate însemna talent şi imaginaţie, dar în aceeaşi măsură poate însemna doar observaţie, măsurători şi exerciţiu, spune lectorul Cursului de Desen: creion, cărbune, pastel. Aşa este. Iar felul în care Teodora Vărzaru, reuşeşte să te conducă de la primele linii stângace la un desen onorabil este o aventură care îți va umple serile cu bună dispoziție, energie şi creativitate. Din 13 februarie începe cursul de desen, dar e bine să faci înscrierea rapid, locurile se ocupă cu mult timp înainte.

Dacă îți place să înțelegi lucrurile care se întâmplă în jurul tău şi să dezbați cu prietenii subiecte actuale, altă idee pentru tine este să vii, din 17 februarie, la cursul Introducere în Istoria Religiilor. Cristian Vechiu îți vorbeşte pe înțeles, structurat şi deschis despre felul în care au apărut şi evoluat marile religii ale lumii. Vei avea, la final, o imagine mai clară asupra cauzei unor evenimente sau a unor fenomene sociale.

Plănuieşti să schimbi la vară felul în care arată casa ta sau biroul? Foloseşte timpul pe care îl ai acum la dispoziție ca să te pregăteşti pentru proiecte viitoare. E momentul să te înscrii la cursul Introducere în Design interior – Stiluri şi principii decorative. Din 1 martie, Raluca Mocanu te învață să recunoşti caracteristici, finisaje, detalii decorative antice, baroce, neoclasiciste, industriale, moderniste ş.a.m.d. Cel mai important e că vei învăţa cum poţi să încorporezi aceste idei şi influenţe într-un decor de interior actual.

Îți lăsăm aici o adresa de mail – contact@victoriei.ro – a celor de la Fundația Calea Victoriei şi, dacă vrei să vezi ce altceva au în „meniul” lunii februarie, găseşti programul cursurilor aici.

Fundația Calea Victoriei este o instituție culturală independentă care concepe din 2007 cursuri și evenimente în domenii culturale și de dezvoltare personală. Misiunea lor este să inspire tinerii și adulții prin arte și științe umaniste, abordate într-o manieră interactivă.

Cât de util a fost acest articol pentru tine?

Dă click pe o steluță să votezi!

Medie 0 / 5. Câte voturi s-au strâns din 1 ianuarie 2024: 0

Nu sunt voturi până acum! Fii primul care își spune părerea.

Întrucât ai considerat acest articol folositor ...

Urmărește-ne pe Social Media!

Ne pare rău că acest articol nu a fost util pentru tine!

Ajută-ne să ne îmbunătățim!

Ne poți spune cum ne putem îmbunătăți?